BUSSE Pannband COMFORT Ponny Brun/blockmätfärger i korthet:


busse pannband komfort - ädla krökt design för elegans och komfort

busse pannbandskomfort fungerar som ett högkvalitativt tillägg för varje ridutrustning. Det uppfyller en viktig estetik och funktionell roll genom att ge hästen en elegant utseende och samtidigt säkerställa en trevlig säte i tränsen.

Den speciella saken med denna produkt är dess ädla böjda form, som erbjuder en blandning av stil, komfort och funktionalitet. Detta pannband är utformat på ett sådant sätt att det anpassar sig perfekt till hästens panna och samtidigt utrustar det med en touch av elegans.

busse pannbandskomfort är ett utmärkt val för alla som letar efter en snygg och samtidigt funktionell tillbehör för deras ridutrustning. Den passar perfekt med varje ridhalter och ger varje häst en speciell touch.

Översikt:

  • EDEL CURVED DESIGN
  • Optimal säte och komfort
  • Stylskt tillägg för varje ridutrustning

Tekniska data:

  • Material: läder

leveransomfång:

1x bussar pannbandskomfort

faq

Vad gör bussens pannbandskomfort så speciell?
Busse -pannbandskomforten kännetecknas av dess ädla böjda design, som erbjuder en blandning av stil, komfort och funktionalitet. Den anpassar sig perfekt till hästens panna och ger den en elegant utseende.

för vem är bussens pannbandskomfort särskilt lämplig?
Busse pannbandskomfort är ett utmärkt val för alla som vill ge sin ridutrustning en touch av elegans och samtidigt säkerställa deras hästs komfort. Dess elegant böjda form och dess höga komfort gör det till ett perfekt tillskott för varje ridhalter.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.