Foderskopa 500g i korthet:


  • Optimalt lämpad för portionering av mat
  • Mörkgrön
  • Kapacitet på 500 g
  • Tillverkad av okrossbar plast

Foderskopa 500 g

Denna Foderskopa är idealisk för att portionera foder. Tillverkad av robust, okrossbar plastär den här skopan hållbar och motståndskraftig mot dagligt slitage.

Översikt:

  • Mörkgrön
  • 500g kapacitet
  • Tillverkad av okrossbar plast

Mått:

  • 30 x 11 x 8 cm

Leveransomfattning:

1x foderskopa 500 g

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Ursprung: EU
Material: Konstmaterial

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Agrarzone Matskål med lock 6 liter
Matskål med lock för häst 6 literMångsidiga matskål för hästar är idealisk för utfodring med müsli, havre, pellets och annat foder.Den slagtåliga och temperaturbeständiga plastskålen garanterar en lång livslängd och kan användas på både sommar och vinter.Särskilt praktisk är det medföljande locket och möjliggör enkel och säker transport till utställningen eller för att ransonera fodret så att det passar hästen, t.ex. när den är frånvarande. Detta håller fodret fräscht och skyddar det mot skadedjur.Med en kapacitet på 6 liter är foderskålen idealisk för en ordentlig portion foder och lämpar sig därför även för större hästar.Översikt:Mångsidig foderskål hästLämplig för müsli, havre, pellets och andra fodermedelSlagtålig och temperaturbeständig plastFör användning på sommaren och vinternInkl. praktiskt lockFör enkel och säker transport till turneringenFodret förblir färskt och skyddat från skadedjur6 liters kapacitetMått:H 12 x Ø 31 cmLeveransomfattning:1x Agrarzone matskål med lock 6 liter

99,17 kr*
st.