BUSSE vadbyxor LARGO S Brun/Croco i korthet:


busse wadepats largo - elegans möter komfort och funktionalitet

busse wadeplappar largo är elastiska och anatomiskt skräddarsydda kupong-chaps i närheten, som var speciellt utvecklade för den ultimata ridupplevelsen. De erbjuder inte bara optimal komfort, utan presenterar sig också elegant i en tvåfärgad look med en slående Croco-design i det övre området.

Utanför är kalvchaparna gjorda av slitstarkt läder -utseende syntetiskt läder, som har en hög sträckningskapacitet för perfekt passform. Interiören består av läder med fullt grepp, vilket säkerställer optimal kontakt med pferdeleib och naturligt ansvar på sadelarken. En hållbar YKK ® - up> Vislon ® up> blixtlås, som öppnas från botten till topp och är elastiskt införlivad, gör det lättare att ta på sig och ta av.

busse wadepats largo är idealiska för att kräva ryttare som letar efter en kombination av komfort, funktionalitet och elegans. Med sin sidodörningsbåge stöder de optiskt det långa benet. Ytterligare funktioner är en läderstång med bår och tryckknapp för att fixa blixtlås och en kilinsats framför locket på jodens hällstövlar och för underpaddling av sporband.

En elastisk vandringsled med lädersåsar under avrundar listan över brunn -though -out -detaljer och förvandlar dessa kalvhakningar till den ultimata ridfanér.

Översikt:

  • Elastisk och anatomiskt skräddarsydd kort-kontakt kort kapell i tvåfärgsoptik
  • Sidan dressyrbåge för optiskt långben
  • Utomhusområdet gjord av hållbart syntetiskt läder, inredning av bortskämt läder
  • Hållbar YKK ® UP> Vislon ® up> blixtlås, ensidig elastisk införlivad
  • Läderstång med bår och tryckknapp för att fixa dragkedjan
  • kilinsats framtill för att täcka jodens fotled, sub -padding av sporband
  • Elastisk fotsteg med lädersparare nedan

Tekniska data:

  • Material utomhusområdet: Hållbart syntetiskt läder
  • Materialinredning: Full -scorched läder
  • Stängning: YKK ® UP> Vislon ® up> blixtlås, ensidig elastisk införlivad

leveransomfång:

1 par bussar wadenchaps largo

faq

Vilka specialegenskaper gör bussarna Wadenchaps Largo?
Busse Wadenchaps Largo är elastiska och anatomiskt skräddarsydda kortkontakt med en slående Croco-design i det övre området och en Sidan klänningsbåge. De är gjorda av hållbart syntetiskt läder i utomhusområdet och inuti interiören. Du har en ensidig elastisk YKK ® UP> Vislon

® ​​ UP> zip.

för vem är busse wadenchaps largo särskilt lämpliga?
Busse wadenchaps largo är perfekta för ryttare som letar efter en kombination av komfort, funktionalitet och elegans. Tack vare de högkvalitativa materialen och de väl genomförda detaljerna är de lämpliga för både daglig användning och för speciella tillfällen.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.