BUSSE kalvstövlar BEGINNER- JR C_XS svart silver i korthet:


busse wadenchaps nybörjare -jr - bekväm och lätt att ta hand om för unga ryttare

busse wadenchaps nybörjare-jr har utvecklats speciellt för unga ryttare. De är lätta att ta hand om och bekvämt att bära, vilket gör dem idealiska för nybörjare och unga ryttare.

Kalvkopparna har en praktisk yta gjord av synours av synoursoptik för bästa kontakt till sadeln. Tack vare YKK® -dragkedjan är de enkla att lägga på och gå ner i vikt. Den förstärkta, elastiska sulbandet ger ytterligare komfort.

busse wadenchaps nybörjare-jr är särskilt lämpliga för unga ryttare som behöver en lätt att vårda och bekväm ridande hörsel. De är utrustade med elastiska insatser på kalven och utbyten som säkerställer en utmärkt passform. En annan höjdpunkt är det lekfulla hästbroderiet, som också finns i svart utan motiv.

Kalvchaparna är gjorda av 100% nylon och kan tvättas vid 30 °, vilket gör det enklare.

Översikt:

  • Easy -Care och bekväm kalv Chap
  • Handig yta gjord av syntetiskt läder i Velorsoptik
  • YKK® -dragkedja och förstärkt, elastisk sulrem
  • Elastiska insatser på kalv och överskott för utmärkt passform
  • Tvättbar vid 30 °
  • Material: 100% nylon
  • hästbroderier, i svart även utan motiv

Tekniska data:

  • Material: 100% nylon
  • Stängning: YKK® Zipper

leveransomfång:

1 par bussar wadenchaps nybörjare-jr

faq

Vilka specialegenskaper är bussen wadenchaps nybörjare-jr?
bussarna wadenchaps bästa-jr är enkla att bära, bekväm att bära och erbjuda en greppliknande yta gjord av syntetiskt läder i mocka. De är utrustade med en YKK® -zip och en ökad, elastisk sulrem. Elastiska insatser på kalv och utbyten säkerställer en utmärkt passform.

för vem är busse wadenchaps nybörjare-jr särskilt lämpliga?
Brei wadeplers nybörjare-jr är idealiska för unga ryttare och nybörjare som behöver en lätt att vårda och bekväm flod . De kan tvättas vid 30 ° och tack vare de elastiska insatserna erbjuder en utmärkt passform.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.