BUSSE Transportstövlar 3D AIR EFFECT Hel navy i korthet:


busse transporterar 3D lufteffekt-anatomiskt formade gångar för optimalt skydd

buss transport Gaupers 3D Air Effect är anatomiskt formade gångar tillverkade av mycket funktionella, innovativa 3D Air® -effektmaskmaterial. De är gjorda av hållbara, tredimensionella syntetiska mesh-tyg som säkerställer optimalt slagskydd och utmärkta luftcirkulära egenskaper för att undvika skador och överhettning, särskilt när du reser.

Dessa gångare är formade stabila och icke -slip. Deras inre materialstabilitet ger transportgapet både ett bra slagskydd och god formstabilitet och förhindrar en omedelbar sich-tillsammans efter t.ex. böjd av bakre storleken i vana-fasen.

Hovområdet är också förstärkt för att skydda kronkanten i dimmiga hästar. busse transport Gaupers 3D Air Effect klädsel maximalt i hela höjden: framför med skydd för karpalleden, med skydd för vristen.

Gaiters har ökat kardborrfästelement (för framsidan: fem, för baksidan: sex) inklusive beröringsklaffen för enkel öppning och skräddarsydd fixering. De är extremt enkla att ta hand om och tvättas i maskin vid 30 ° C, vilket innebär att de också kan tvättas ut i tvättboxen. De levereras i par.

Översikt:

  • GAITERS FRÅN 3D AIR® Effect Mesh Material
  • Optimalt slagskydd och luftcirkulerande egenskaper
  • Formad och icke -slip
  • Maximal stoppning i den totala höjden

Tekniska data:

  • Material: 3D Air® Effect Mesh Material (syntetisk nätvävnad)
  • Utrustning: förstärkta kardborrfästen, sidoförstärkningar i hovområdet
  • Skötsel: Maskin tvättbar vid 30 ° C

leveransomfång:

1x Par bussar Transport Gaiters 3D Air Effect

faq

Vilka är fördelarna med att bussarna transporterar Gaupers 3D Air Effect? ​​
Bussarna Transport Gaiters 3D Air Effect erbjuder många fördelar. De är gjorda av högfunktionella, innovativa 3D Air®-effektmaskmaterial och erbjuder optimalt slagskydd och luftcirkulerande egenskaper. Dessutom är de form -stabila, icke -glid och erbjuder maximal klädsel i hela höjden.

för vem är bussarna Transport Gaiters 3D Air Effect särskilt lämpliga?
Bussarna Transport Gaiters 3D Air Effect är särskilt lämpliga för hästägare som är optimala för sina hästar under transport och vill ha För att undvika skador och överhettning samtidigt.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.