Hoppa till huvudinnehåll

Busse Halsteil Flexibel Pro 100-supplement för optimal utomhuskomfort

busse Halste Half Part Pro 100 är en generös expansion för utomhusstaket flexibel och flexibel pro. Det kan fästas enkelt och stabilt via ett integrerat klättringssystem och erbjuder ytterligare komfort och skydd för din häst.

Tack vare sitt extremt hållbara och funktionella yttre material från 840 The Nylon , erbjuder den flexibla per 100 nackdelen maximal hållbarhet och hållbarhet. En lätt värmeisolering av 100 g polyfill bidrar till hästens välbefinnande och säkerställer termisk komfort. Drysense-fodret, en särskilt pälsvänlig och snabbtorkande polyestervävnad, säkerställer en mjuk torr känsla även med hög luftfuktighet och förhindrar nackdelen från klumpig. Med en andningsförmåga på 3000 g/m²/24H och en vattentäthet på 5000 mm är nackdelen också vindtät och väderproof.

Nackdelen kan enkelt stängas med hjälp av dina praktiska kardborrfästelement. Avtagbara, längd -justerbara elastiska remmar på båda sidor kan anslutas till utomhusfiltarna för att förhindra att en fällning av nackdelen i det bakre området i vind eller rörelse.

Översikt:

  • Ytterligare nackdel för utomhusfiltar
  • Flexibel kan användas av klättringssystem
  • Hårkläder utomhusmaterial: 840 nylon
  • Lätt uppvärmningsisolering: 100 g polyfill
  • Drysense-fodring för snabb torkning

Tekniska data:

  • Material: Externt material: 840 Nylon, inre material: Drysense-Lining
  • Isolering: 100 g polyfill
  • Andningsaktivitet: 3000 g/m²/24H
  • Vattentätning: 5000 mm

leveransomfång:

1x bussar nackdel flexibel per 100

faq

Vilka är fördelarna med Busse Halse -delen Flexible Pro 100?
Den flexibla Pro 100 -bussavsnittet erbjuder ett utmärkt tillskott till utomhusstaket flexibel och flexibel pro. Det skyddar hästens hästområde och ökar utomhuskomforten. Tack vare den lätta isoleringen och det torra fodret förblir nackdelen torr även med hög luftfuktighet och klamrar sig inte fast. Det är lätt att få och väderbeständig.

för vem är busse halle -delen flexibel pro 100 särskilt lämplig?
den halvdelen flexibel pro 100 är idealisk för hästägare, vilket är flexibelt eller flexibelt för deras befintliga utomhus tak av Ytterligare skydd för att vilja utöka din hästs nackområde. Det är särskilt användbart under blåsiga eller fuktiga förhållanden.

Färg: grey, red
Data enligt tillverkare. Förbehåll för fel och ändringar.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Tillverkare

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

    Choose accessories

    BUSSE Utomhusmatta FLEXIBLE PRO 250 125 bordeaux/grå
    BUSSE Utomhusmatta FLEXIBLE PRO 250 125 bordeaux/grå
    Tillverkarens färg: bordeaux/gray | Storlek: 125
    busse utomhus tak flexibel pro 250-optimal året runt utomhuskomfort för din häst bussar utomhusfilt flexibel pro 250 erbjuder optimal utomhuskomfort för din häst. Det är flexibelt, individuellt och situationellt i olika funktionella varianter genom sin kombinationsförmåga med olika foder och en nackdel. Det är det perfekta valet för hela taksäsongen. Tack vare sitt extremt hållbara och funktionella yttre material från 840 The Nylon , erbjuder den flexibla Pro 250 maximal hållbarhet och hållbarhet. En medellång värmeisolering av 250 g polyfill bidrar till hästens välbefinnande och säkerställer termisk komfort. Drysense-fodret, en särskilt pälsvänlig och snabbtorkande polyestervävnad, säkerställer en mjuk torr känsla även med hög luftfuktighet och förhindrar taket från att få ravin från insidan. Med en andningsförmåga på 3000 g/m²/24H och en vattentäthet på 5000 mm är utomhustaket också vindtät och väderbeständig. Well Thought -out passning och utrustning för den flexibla Pro 250 säkerställer optimal komfort och enkel hantering. Komfortbröstdesignen erbjuder optimal axelfinish och tillräckligt med utrymme för Bowlenes. V-Quick-Snap-bröststängningen med integrerade dubbel-off och utbytbara karabiners möjliggör enkel fästning och justering. Taket är utrustat med ett integrerat klättringssystem för att fästa en nackdel och integrerade öglor för att fästa en foder. En Withers-kudde gjord av syntetiskt gummi med en hudvänlig tröja yta, långvarig korskemoni, elastiska bakkroppar med smutsskydd och en fodrad, generös svansskydd av utrustningen. Översikt: År -rund utomhusfilt för hästar Flexibel kan användas genom kombinationsförmåga Hårkläder utomhusmaterial: 840 nylon Mediumvärmeisolering: 250 g polyfill Drysense-fodring för snabb torkning Tekniska data: Material: Externt material: 840 Nylon, inre material: Drysense-Lining Isolering: 250 g polyfill Andningsaktivitet: 3000 g/m²/24H Vattentätning: 5000 mm Funktioner: V-Quick-Snap bröststängning, integrerat klättringssystem, Withers Cushion, längdjusterbar korsövervakning, elastiska bakkroppar, fästanordning för benbälten leveransomfång: 1x bussar utomhus filt flexibel pro 250 faq Vilka är fördelarna med bussar utomhus tak flexibel pro 250? Bussen utomhus tak flexibel pro 250 erbjuder året runt utomhus komfort för din häst tack vare medium isolering och utmärkt klimat kontrollera. Det kan flexibelt kombineras med olika foder och en nackdel och kan således justeras på ett situationellt sätt. Ditt hårt bärbara, andningsbara och vindtät material samt det pälsvänliga Drysense-fodring gör dig till ett idealiskt val för eventuella väderförhållanden. för vem är bussarna utomhus tak flexibel pro 250 särskilt lämplig? bussens utomhustak flexibel pro 250 är perfekt för hästägare som letar efter en robust, väderbeständig och vid den Samtidigt bekväm filt som flexibel kan anpassas till olika förhållanden och kan användas året runt.

    2 139,01 kr*
    %
    BUSSE Nackdel RAINFLY S grå
    BUSSE Nackdel RAINFLY S grå
    Tillverkarens färg: grå | Storlek: S
    Busse Halsteil Rainfly - Den perfekta expansionen för paddocktaket för föränderligt väder busse Halsteil Rainfly är en generös nackdel för att utöka paddock tak regnfly (#603602). Med sitt stabila, integrerade klättringssystem erbjuder det fullständigt skydd i föränderligt väder från en blandning av sol och regn. Dess praktiska kardborrfästen aktiverar och anpassar sig enkelt. Den övre halsparten består av vattentät och andningsbar 420 polyestern och matas på insidan med slitstark och päls vänlig satinring. Detta garanterar optimalt skydd och komfort för hästen, även under våta och obekväma förhållanden. Sidområdena i busse Halsteil Rainfly är tillverkade av hållbart polyestermaterial i en fin speciell vävningsstruktur. Detta erbjuder ytterligare skydd och ökar halsdelens livslängd. oavsett om det används i kombination med paddock tak regnflyg eller individuellt - nackdelen regnflyg erbjuder dina hästar det nödvändiga skyddet i något väder. Översikt: Expansion för paddock tak regnflyg Material: Vattentät och andningsbar 420 Polyester, polyesternätverksmaterial Kardborrfästelement för enkel åtdragning och tar av Erbjuder fullständigt skydd i föränderligt väder Tekniska data: Material: Vattentät och andningsbar 420 Polyester, polyesternätverksmaterial Utrustning: kardborrfästelement, integrerat klättringssystem för fästning till paddock tak regnfly leveransomfång: 1x bussar nackdel regnfly faq Vilka är fördelarna med bussen halle del regnfly? Busse Halsteil Rainfly erbjuder många fördelar. Den är gjord av vattentät och andningsbar 420 polyestern och erbjuder därför optimalt skydd i regnigt väder. Dessutom är det lätt att fästa och gå ner i vikt på grund av dess kardborrfästelement och erbjuder en hög grad av hållbarhet på grund av dess hållbara produktion. för vem är busse halle delen regnflyg särskilt lämplig? Busse Halle -delen Rainfly är särskilt lämplig för hästägare som vill erbjuda sina hästar optimalt skydd i föränderligt väder. Det är det perfekta tillskottet till regnflygpaddocktaket, men kan också användas individuellt.

    396,11 kr* 406,30 kr* (2.51% sparat)
    BUSSE Halsstycke ACTIVE PRO 75 S antracit
    BUSSE Halsstycke ACTIVE PRO 75 S antracit
    Tillverkarens färg: antracit | Storlek: S
    Busse Halsteil Active Pro 75 - Expansion för utomhusstak Aktiv och aktiv pro busse Halsteil Active Pro 75 är en generös nackdel för att utöka utomhusfiltar aktiva och aktiva pro via stabilt, integrerat klättringssystem. Med sin hjälp kan taket anpassas flexibelt till hästens behov genom att erbjuda ytterligare skydd och komfort. gjord av nylon dubbel ripstop gjord av extremt hållbara, extra tårresistenta och funktionella -Proof 840, så säkerställer nackdelen hållbarhet och skydd. Inuti säkerställer Drysense-fodret, en särskilt pälsvänlig och snabbtorkande polyestervävnad, en mjuk torr känsla även med den höga fuktrelaterade höga luftfuktigheten. På detta sätt undviks kondensation och nackdelen är inte klyfta från insidan, även om den tas av från hästen däremellan. Med en lätt värmeisolering på 75 g polyfill är nackdelen också andningsbar (3000 g/m²/24 timmar) och vattentät (5000 mm), liksom vindtät. Hanteringen med praktiskt kardborrfästelement är praktisk. Avtagbara, längd -justerbara elastiska remmar på båda sidor kan anslutas till utomhusfiltarna för att förhindra att nackdelen av nacken är upp i ryggen i vind eller rörelse. Neckdelen Active Pro 75 erbjuder optimal säte och skydd. Översikt: Expansion för utomhusstak Aktiv och aktiv pro Extremt hållbart utomhusmaterial: 840 nylon dubbel ripstop Furvänlig Drysense-lining Lätt uppvärmningsisolering: 75 g polyfill Enkel hantering med praktiskt kardborrfästelement Tekniska data: Material: Externt material: 840 Nylon dubbel ripstop, inre material: Drysense-lining Termisk isolering: 75 g polyfill Andningsaktivitet för övre material: 3000 g/m²/24H Ober Material Vattentätning: 5000 mm Funktioner: Integrerat klättringssystem, avtagbart, längd -justerbara elastiska remmar leveransomfång: 1x bussar nackdel Active Pro 75 faq Vilka är fördelarna med Busse Halle Part Active Pro 75? Busse Halsteil Active Pro 75 erbjuder många fördelar. Det förlänger utomhusstaket aktiva och aktiv pro och erbjuder ytterligare skydd och komfort för din häst. Det är tillverkat av hårt kläder och har ett pälsvänligt inre foder. för vem är busse Halste -delen aktiv pro 75 särskilt lämplig? Hallste Halsteil Active Pro 75 är idealisk för hästägare som utrustar sina hästar med utomhusfiltarna aktiva och aktiva proffs vill ha ytterligare skydd för nackområdet.

    780,91 kr*
    BUSSE Nackdel 3D AIR RAIN S grå/navyblå
    BUSSE Nackdel 3D AIR RAIN S grå/navyblå
    Tillverkarens färg: gray/navy | Storlek: S
    busse Halsteil 3D Air Rain - Generös nackdel för att utöka 3D Air Rain Outdoor Tak Busse Halsteil 3D Air Rain är en generös nackdel som perfekt kompletterar 3D -luftregnets utomhustak och säkerställer fullständigt skydd under övergångsperioden i ett inkonsekvent väder. Det måste stängas via praktiska kardborrfästelement och erbjuder en säker och bekväm plats. tillverkad av 3D Air® torrmaterial , en 3D -polyestergest, är nackdelen ett isolerande luftlager, optimerar fuktreglering och undviker överhettning. Det övre halsspelet är skyddat av 840 Polyester , vilket betyder inte bara andningsbara och väl ventilerade, utan också hårt slitande och lätt att ta hand om. Det torkar extremt snabbt och färg Ice Blue främjar solskenreflektionen och minskar fliken Sol ljus för att undvika överhettning under övergångsperioden. Översikt: Generös nackdel för att utöka utomhustaket Handy kardborrfästen Från 3D Air® torrmaterial och 840 polyester andningsbara och väl ventilerade Ice Blue för att främja Reflektion av solljus Tekniska data: Material: 3D Air® torrmaterial och 840 Polyester Andningsaktivitet för övre material: 3000 g/m²/24H Ober Material Vattentätning: 5000 mm leveransomfång: 1x busse halle del 3d luft regn faq Vilka är fördelarna med bussen Halsteils 3D Air Rain? Busse Halle Part 3D Air Rain förlänger 3D -luftregnets utomhustak och säkerställer fullständigt skydd under övergångsperioden. Den är gjord av 3D Air® torrmaterial och 840 polyester, andningsbara, väl ventilerade och hårt kläder. för vem är bussen halle del 3d luftregn särskilt lämplig? Busse Halle del 3D luftregn är idealisk för hästägare som letar efter omfattande skydd för din häst i övergångsperiod och platsvärde vid effektiv fuktreglering och undvikande av överhettning.

    509,29 kr*