BUSSE Nackdel RAINFLY S grå i korthet:


Busse Halsteil Rainfly - Den perfekta expansionen för paddocktaket för föränderligt väder

busse Halsteil Rainfly är en generös nackdel för att utöka paddock tak regnfly (#603602). Med sitt stabila, integrerade klättringssystem erbjuder det fullständigt skydd i föränderligt väder från en blandning av sol och regn. Dess praktiska kardborrfästen aktiverar och anpassar sig enkelt.

Den övre halsparten består av vattentät och andningsbar 420 polyestern och matas på insidan med slitstark och päls vänlig satinring. Detta garanterar optimalt skydd och komfort för hästen, även under våta och obekväma förhållanden.

Sidområdena i busse Halsteil Rainfly är tillverkade av hållbart polyestermaterial i en fin speciell vävningsstruktur. Detta erbjuder ytterligare skydd och ökar halsdelens livslängd.

oavsett om det används i kombination med paddock tak regnflyg eller individuellt - nackdelen regnflyg erbjuder dina hästar det nödvändiga skyddet i något väder.

Översikt:

  • Expansion för paddock tak regnflyg
  • Material: Vattentät och andningsbar 420 Polyester, polyesternätverksmaterial
  • Kardborrfästelement för enkel åtdragning och tar av
  • Erbjuder fullständigt skydd i föränderligt väder

Tekniska data:

  • Material: Vattentät och andningsbar 420 Polyester, polyesternätverksmaterial
  • Utrustning: kardborrfästelement, integrerat klättringssystem för fästning till paddock tak regnfly

leveransomfång:

1x bussar nackdel regnfly

faq

Vilka är fördelarna med bussen halle del regnfly?
Busse Halsteil Rainfly erbjuder många fördelar. Den är gjord av vattentät och andningsbar 420 polyestern och erbjuder därför optimalt skydd i regnigt väder. Dessutom är det lätt att fästa och gå ner i vikt på grund av dess kardborrfästelement och erbjuder en hög grad av hållbarhet på grund av dess hållbara produktion.

för vem är busse halle delen regnflyg särskilt lämplig?
Busse Halle -delen Rainfly är särskilt lämplig för hästägare som vill erbjuda sina hästar optimalt skydd i föränderligt väder. Det är det perfekta tillskottet till regnflygpaddocktaket, men kan också användas individuellt.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.