BUSSE Tether IDEAL Panikkrok svart i korthet:


busse connecting trick ideal - det perfekta tillskottet till din grimma ideal

bussar Binding Trick Ideal är en förvävd polypropylenstickning som var speciellt utvecklad för säker bindning av din häst. Denna stickning är ett idealiskt tillskott till din grimma och utvecklades för att säkerställa högsta kvalitet och funktionalitet.

Färgat när det gäller grimmaiden, detta anslutningstrick erbjuder ett enhetligt och snyggt utseende. Den är utrustad med en Matt Silver -färgad krok, som inte bara erbjuder ett säkrare, utan också ett visuellt tilltalande anslutningsalternativ.

repet har en diameter på ca 12 mm och en längd på 2,10 m, vilket gör det till ett flexibelt och mångsidigt val för olika häststorlekar och anslutningsförhållanden.

Översikt:

  • Förvävd polypropylenstickning
  • Färg -koordinerad till Himmer Ideal
  • Matt Silver -färgad krok
  • Diameter: ca 12 mm
  • Längd: 2,10 m

Tekniska data:

  • Material: polypropylen
  • Diameter: ca 12 mm
  • Längd: 2,10 m
  • Färg: Matt Silver

leveransomfång:

1x bussar på bindande trick ideal

faq

Vilka är fördelarna med bussbindande trick idealiska?
Bussarna på det bindande tricket Ideal erbjuder många fördelar. Den består av förvävd polypropylenstickning och är idealiskt matchad med grimman, vilket säkerställer ett enhetligt och snyggt utseende. Med sin Matt Silver -färgade krok erbjuder detta rep ett säkert och visuellt tilltalande anslutningsalternativ. Dessutom har repet en diameter på ca 12 mm och en längd på 2,10 m, vilket gör det mångsidigt.

för vem är det bussbindande tricket idealiskt för?
Bussens fästningstrick är idealisk för hästägare och ryttare som letar efter en säker, funktionell och elegant möjlighet att ansluta deras anslutning till deras häst. Med sin höga kvalitet och sin design, som är idealisk för grimman, är detta rep det perfekta tillskottet till dina hästtillbehör.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.