3-armad täckeshållare i korthet:


svängbar takhållare med 3 armar, svart - stabil förvaring för upp till 3 hästfiltar

Den svängbara takhållaren med 3 armar erbjuder en stabil och effektiv lösning för att lagra upp till tre hästfiltar. Med sin svängande funktion är denna takhållare en perfekt organiserad lagringsplats och gör det enklare att hänga upp och ta bort taket.

Dimensionerna på den lilla armen är cirka 86 x 63 cm och den för den stora armen är cirka 70 x 95 cm, vilket erbjuder tillräckligt med utrymme för olika storlekar och tak. Den robusta metallrörskonstruktionen med pulverbeläggning säkerställer hållbarhet och hållbarhet.

Den svängande takhållaren med 3 armar är särskilt lämplig för hästägare och stabila operatörer som vill hålla sina hästtak säkert och organiserade.

Översikt:

  • Stabil och svängande för upp till 3 hästfiltar
  • Dimensioner på armarna som är lämpliga för olika takstorlekar
  • Robust metallrörskonstruktion med pulverbeläggning

Tekniska data:

  • Material: Robusta metallrör med pulverbeläggning
  • Dimensioner Little Arm: Ca 86 x 63 cm
  • Dimensioner stor arm: ca 70 x 95 cm

leveransomfång:

1x svängbar takhållare med 3 dåliga

faq

Vilken funktion uppfyller den svängande takhållaren med 3 armar?
Den svängande takhållaren med 3 armar erbjuder en stabil och effektiv lösning för att lagra upp till tre hästfiltar. Det kan vändas för att underlätta att hänga och ta bort taken.

för vem är den svängbara takhållaren med 3 armar särskilt lämpliga?
Takhållaren är särskilt lämplig för hästägare och stabila operatörer som vill hålla sina hästfiltar säkert och organiserade.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.