Covalliero Flex3 träns i korthet:


Striegel flex3 - effektivare rengöring genom optimal flexibilitet

striegel flex3 är ett oumbärligt verktyg för hästvård. Han är fast besluten att rengöra hästens päls noggrant, ta bort lösa hår och massera huden, vilket bidrar till att främja din hästs hälsa och välbefinnande.

Denna striegel erbjuder speciella egenskaper och fördelar. Dess dubbla flexibla rygg gör det extremt enkelt att använda och ökar dess effektivitet. Den anatomiskt förbättrade sfäriska hållaren optimerar rengöringseffekten. Tack vare de icke -slipinsatserna erbjuder ytan utmärkt grepp. Det justerbara hållbandet tillverkat av polyamid säkerställer bekväm och säker användning.

Striegel Flex3 är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som vill ha en grundlig och bekväm pälsvård av sin häst.

Översikt:

  • Effektiv rengöring av hästpälsen med dubbel -flexibel rygg
  • Anatomiskt förbättrad kulfäste för ökad rengöringseffekt
  • Utmärkt grepp tack vare den icke -slipanvändningen
  • Användarens vänlighet genom justerbar hållband

Tekniska data:

  • Material: Polyamidhållningstejp, icke -glidoperationer, flexibel kulfäste

leveransomfång:

1x striegel flex3

faq

Vilken funktion uppfyller flex3 -strängen?
Striegel Flex3 används för att noggrant rengöra hästpäls. Det avlägsnar effektivt löst hår och masserar huden, vilket bidrar till att främja din hästs hälsa och välbefinnande.

för vem är striegel flex3 särskilt lämplig?
Flex3 Striegel är särskilt lämplig för hästägare och sjuksköterskor som värderar grundlig och bekväm vård av hästpäls.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.