Cit FlyBooster Automatisk insektsspray i korthet:


CIT Flybooster Spray Without Content - Praktiskt automatiskt försvar mot flygande skadedjur

CIT -flybooster -sprutan utan innehåll är en praktisk automatisk sprayanordning som frigör ditt hem eller stall från flugor, bromsar, myggor etc. I kombination med den effektiva insekticiden Flybooster säkerställer den automatiska sprayenheten att de önskade områdena med flugor, myggor, kvalster, gnits och andra flygande parasiter frigörs.

Den automatiska sprayen har justerbara intervall för kontinuerlig leverans av insekticid. De önskade sprayintervallen kan enkelt ställas in med den tydliga och användarvänliga fjärrkontrollen. Enheten erbjuder 6 intervaller för 8 eller 12 timmars drift, antingen under dagen, på natten eller runt klockan. För en optimal effekt ska den automatiska sprayanordningen installeras 2 meter över golvet.

CIT -flybooster -sprayen är särskilt användbar för dem som behöver kontinuerligt och effektivt skydd mot flygande insekter utan att behöva ta hand om ofta manuella applikationer. Sprayenheten levereras med 2 x 1,5 V - AA (Mignon) batteri och monteringsmaterial. Observera att patronen inte ingår.

Översikt:

  • Automatisk sprut för borttagning av flugor, myggor, kvalster, gnitzen och andra flygande parasiter
  • Justerbara sprayintervall för kontinuerlig insekticidavgift
  • kan drivas under dagen, på natten eller runt klockan
  • levereras med batteri- och monteringsmaterial

Tekniska data:

  • Bredd: 70 mm
  • Djup: 65 mm
  • Höjd: 200 mm
  • Husens material: Plast

leveransomfång:

1x Cit Flybooster Sprayer utan innehåll (batteri och monteringsmaterial ingår)

faq

Vilka är fördelarna med CIT Flybooster Spray Device?
CIT Flybooster Sprühter erbjuder en kontinuerlig och effektiv eliminering av flugor, myggor, kvalster, gnits och andra flygande parasiter. Det är lätt att använda och har justerbara sprayintervall för att tillgodose dina specifika behov.

för vem är CIT Flybooster Sprayer särskilt lämplig?
CIT Flybooster Sprayer är särskilt lämplig för dem som behöver kontinuerligt och effektivt skydd mot flygande insekter utan att behöva ta hand om ofta manuella applikationer. Det är idealiskt för användning i vardagsrum eller stall.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.