Cit Wasp Trap Wasp Attractant Concentrate 250 ml i korthet:


  • 100 % naturligt koncentrat för getingfällor
  • Fångar getingar, myggor, husflugor och fruktflugor.
  • Fungerar omedelbart och håller i upp till 6 veckor
  • Späd med vatten

Cit Wasp Trap 250 ml - 100 % naturlig getinglokomotiv.

Fånga getingar, myggor och bin med det mycket effektiva fruktjuicekoncentratet.

Det högeffektiva naturbaserade getingfångstkoncentratet är en snabb och effektiv lösning mot fritt flygande getingar, myggor och även fruktflugor. Det 100 % naturliga Cit getinglockmedlet fungerar omedelbart och ger användaren maximalt skydd i upp till 6 veckor . Den fångar getingar, men även husflugor, fruktflugor och myggor med hjälp av naturliga fruktjuicekoncentrat som är målinriktade och säkra. Den är lämplig för både inomhus och utomhusbruk .

En överblick:

  • Mycket effektivt koncentrat på naturlig basis
  • För utspädning i förhållandet 1:4 med vatten.
  • Förblir effektiv i fällan i upp till 6 veckor.
  • För användning inomhus och utomhus
  • Fångar getingar samt parlörer, fruktflugor och myggor på ett säkert och specifikt sätt tack vare naturliga fruktjuicekoncentrat.
  • Särskilt rekommenderad för getingfällan VespaNo 299849
  • Miljövänlig och 100 % giftfri
  • Innehåll: 250 ml

Leveransens omfattning:

1x Cit getingfälla getinglockkoncentrat 250 ml

Tillverkare "Cit"

Cit insektsskydd och skydd mot skadedjur

Cit står för effektiv och långvarig bekämpning av skadedjur för djur och Människor. Vad har flugor gemensamt med ett isberg? Du kan bara se 20 %! De resterande 80 procenten finns som ägg eller larver i avföring eller liknande platser, där de kan utvecklas till flugor på ett utmärkt Sätt. Därför är det viktigt att bekämpa insektsproblemet vid roten, Dvs. med Larverna. Larvaricider bör användas under hela Säsongen. Adulticiderna är riktade mot den vuxna flugan men också mot alla krypande och flygande insekter! Cit är utmärkt för att bekämpa fågelkvalster i små stallar, parasiter i stallar för kor och irriterande hästflugor hos Hästar. Här hittar du ett brett utbud av skadedjursprodukter från Cit.

Ursprung: EU
Djurart: Geting

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Getingfångare VESPANO Getingfälla
Getingfälla VespaNo - Den bi-skyddande getingfångaren Getingstick är obehagliga, i halsen är de extremt farliga och för allergiker kan de till och med få dödliga konsekvenser. VespaNo getingfällan från Kerbl har förbättrats i två avseenden under mer än två års utvecklingsarbete. Hög andel getingar som fångas: tack vare sin speciella form och konstruktion fångar VespaNo ett över genomsnittet stort antal getingar, flugor och andra insekter som lockas av socker.Absolut biskydd: utvecklat av en biodlare med 30 års erfarenhet, var biskyddet av största vikt från första början. Den speciella ingången till fällan och det genomskinliga locket ger tillräckligt skydd för att se till att inget bi faller ner i fällan. VespaNo getingfälla i en överblick: Absolut skydd för binExtremt hög fångstfrekvens av getingar, flugor etc.Väderbeständig plast med UV-skyddOgenomskinlig behållare - inga döda insekter får synasUpp till 200 m² effektiv yta per enhetSärskilt enkel hantering och lätt att rengöraFör att stå eller hänga uppLätt att tömma och säker att transportera tack vare klickstängning Effektiv yta per getingfångare Terrass, balkong, ölträdgård: 1 getingfångare per 10 m².Öppet utrymme: 1 getingfångare per 200 m². Tips: Särskilt under varma vårveckor bör du sätta upp en getingfälla redan i april för att fånga drottninggetingar. 1 drottning = 1 koloni med upp till 15 000 getingar!Leveransomfattning:1 x getingfälla VespaNoAnvändningsanvisningar Getingfälla VespaNo: Bestäm antalet getingfångare i förhållande till det effektiva området.Bestäm varparnas färdriktning.Placera eller häng upp getingfångaren på ett avstånd av minst 2 m (eller mer beroende på lokala förhållanden) från matplatsen eller sittplatsen. Viktigt: Placera aldrig för nära matplatsen eller sittplatsen!Fyll den nedre delen med sockerhaltiga vätskor upp till det angivna märket.Viktigt: Låt getingfångaren vara öppen i upp till 2 timmar så att de närmande getingarna kan återvända till sin koloni med hjälp av informationen från den här matningsstationen.Stäng fångstmaskinen efter ovanstående tid och ändra inte platsen igen.Kontrollera, töm och rengör apparaten varannan dag.För biodling: Placera flera fångstkammare på ett avstånd från bigården eller de fristående bikuporna i getingarnas flygriktning.

121,95 kr*
st.