ABN 2500 Elstängsel 9V/12V/230V, 4 Joule i korthet:


  • Elstängsel för drift med 9V, 12V, 230V
  • Också möjligt för solcellsdrift
  • Idealisk för mobil användning
  • För långa stängsellängder upp till 70 km
  • För robusta djur som getter, får, nötkreatur, hästar och många fler!

Agrarzone ABN 2500 Elstängsel 9V / 12V / 230V - 4 Joule elstängsel för robusta djur

Oavsett om det handlar om ackumulator, batteri, nät eller solel: Med elstängslet Agrarzone ABN 2500 får du tillgång till ström frånWAHL! Elstängslet är perfekt för mobil användning på stora betesmarker.

Det extremt kraftfulla elstängslet Agrarzone ABN 2500 är perfekt för långa stängsel på upp till 70 km. Den mångsidiga elstängslingsenheten kan drivas med en 230 V nätanslutning, 9 V-batteri, 12 V uppladdningsbart batteri eller ett solcellssystem och är därför lämplig för mobil användning såväl som för permanent installation på elstängslet.

Det elektriska stängslet Agrarzone är idealiskt för långa stängsel på upp till 70 km, t.ex. betesmarker för nötkreatur och hästar, som stängsel för får och getter och även perfekt för mobil användning på betesmarker. Korta stängsel med strängar eller band kan också drivas med ett mindre 9 V-batteri, medan elektroniska nät, t.ex. nät för fjäderfä eller får, bör drivas med 12 V.

För en avslappnad och säker inhägnad av dina djur har den en slagstyrka på 9 300 volt. Oavsett om det handlar om får, getter, kor, hästar eller hundar ger elstängslet ett pålitligt skydd och håller effektivt borta även robusta inkräktare som rådjur och vildsvin. Med vårt kraftfulla elstängsel kan du alltid känna dig trygg när det gäller dina djurs säkerhet! Med den manuella strömbrytaren kan du kontinuerligt justera slagstyrkan från 1 till 10 - detta innebär att strömförbrukningen kan regleras effektivt och anpassas till respektive stängselförhållanden.

Det beprövade och testade elstängslet ABN 2500 har en modern energisparkrets som ser till att strömförbrukningen automatiskt anpassas till stängslets tillstånd. Den multifunktionella elstängslingenheten har två separata LED-ljusdioder för stängselspänning och batterikontroll, vilket innebär att problem med strömmen eller stängslet kan upptäckas och åtgärdas omedelbart. Vid drift med ett 12 V-batteri aktiveras skyddet mot djup urladdning för att spara batteriets livslängd. Tillverkad av ett extremt robust, väderbeständigt hölje för extra hållbarhet och långvarig glädje av vår högkvalitativa betesenhet.

En överblick:

  • 9V / 12V / 230V elstängsel för batteri, uppladdningsbart batteri, nät- eller solcellsdrift.
  • 9 300 V slagkraft med 4 joule slagkraft
  • Med 12 V djup urladdningsskydd
  • Slagstyrka steglöst variabel med manuell reglering (1 - 10)
  • Väderbeständigt, robust hölje för lång livslängd
  • Praktiskt bärhandtag för särskilt enkel och bekväm hantering
  • Drift via den medföljande 230 V-nätadaptern är möjlig.
  • Inkl. stor batteribehållare för ett 12 V-batteri (rekommendation: AGM-batteri 12 V, 88 Ah, art.nr. 442064)
  • Valfri batteridrift med 9 V torrcellsbatteri är möjlig (rekommendation: 9 V, 175 Ah alkaliska batterier, art.nr. 442082).
  • Valfri solcellsdrift möjlig - anslutning direkt på enheten (rekommendation: solcellsmodul 25 Watt)
  • "Made in Germany": noggrant tillverkad i Tyskland.
  • Lämplig för betesstängsel med band, strängar, rep och för pilnät.

Användningsområde:

  • Stängsellängder på upp till 70,0 km utan överväxning.
  • Mobila stängsel för betesmarker, t.ex. roterande betesmarker.
  • Robusta djur som får, nötkreatur, hästar, getter eller för att avvärja vilda djur.

Tekniska data:

  • Max. Spänning: 11.000 V
  • Spänning utan belastning: 9 300 V
  • Spänning vid 500 Ohm: 4 500 V
  • Max. Laddningsenergi: 4 J
  • Max. Urladdningsenergi: 2,5 J
  • Teoretisk stängningslängd: 70 km
  • Max. staketlängd Stängslets längd utan vegetation: 20 km
  • Max. staketlängd Staketets längd med medelhög vegetation: 5 km
  • Max. staketlängd Max. staketlängd med hög vegetation: 2 km
  • Strömförbrukning: 22 mA - 245 mA
  • Antal markpinnar på 1 m som krävs: 2 stycken
  • Lämplig för pilnät upp till: 0,3 km
  • För dessa arter: häst, nötkreatur, får, get, gris, varg, vildsvin.

Leveransens omfattning:

1x stängsel för betesmark ABN 2500
1x anslutningskabel för stängsel
1x jordkabel
1x anslutningskabel 12V
1x anslutningskabel 9V
1x 230V nätadapter
1x bruksanvisning

Notera: Inget batteri ingår!

Tillverkare "Agrarzone"

Agrarzone - Jordbruk med passion

Upplev vårt enorma utbud för bönder, ryttare och hobbybönder nu på Agrarzone - vår specialiserade webbshop för Lantbruk. Här hittar du högkvalitativa produkter som rör elstängsel, djurhållning, stall, gårdar och mycket Mer.

Laddningsenergi: 2,50 Joule
Laddningsenergi: 4,00 Joule
Spänning: 11.000 V
Driftsätt: Batteri, Laddningsbart batteri, Sladd, Solenergi
Djurart: Får, Get, Gris, Häst, Nötkreatur, Varg, Vildsvin
Staketlängd utan vegetation: 20 km
Staketlängd hög tillväxt: 2 km
Staketlängd ljus vegetation: 5 km

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Solcellsmodul 25 Watt utan laddningsregulator
Solcellsmodul 25 w med fäste, utan laddningsregulator Solmodulen på 25 watt är den perfekta lösningen för alla som vill ha en tillförlitlig strömförsörjning för sin elstängselutrustning Agrarzone abn 2500, Mobil Power ad 2000, ad 3000 och an 3100. Med denna högkvalitativa solcellsmodul kan du använda solens energi för att effektivt driva ditt elstängsel. Med en Effekt på 25 watt ger den tillräckligt med energi för att tillförlitligt driva ditt elstängsel i solsken. Solcellsmodulen levereras med en 5 års funktionsgaranti vilket ger dig ytterligare säkerhet och tillförlitlighet. Det medföljande galvaniserade fästet möjliggör enkel och stabil montering direkt på elstängslet. Med en storlek på 37,5 x 56,0 x 2 cm är den kompakt och utrymmesbesparande så att den enkelt kan installeras på den matchande elstängselenheten. översikt: Pålitlig strömförsörjning för elstängsel För direkt anslutning till elstängselaggregatet Självreglerande solcellsmodul (om korrekt dimensionerad) För användning av miljövänlig, kostnadseffektiv solenergi Effekt: 25 watt, utan laddningsregulator Lämplig för Agrarzone abn 2500, Ako Mobil Power ad 2000 , ad 3000 & an 3100 Solkabelns längd 100 cm 5 års garanti på prestanda Mått: Bredd: 37,5 cm Höjd: 56 cm Djup: 2 cm Omfattning av leverans: 1x solpanel 25 watt 1x fäste i rostfritt stål för montering och anslutning direkt till elstängslet Observera: elstängsel ingår inte i leveransen.

2 294,10 kr*
st.
Högspänningskabel under jord, isolerad 1,32 mm
Högspänningskabel under jord enkel isolering med förtennad koppartråd (bunt kopparsträngar). för stängsel- och jordledningar på plastrulle Experttips: Underjordiska kablar måste förläggas i ett tomt plaströr för att undvika skador på kabeln! Teknisk data: Ledardiameter: 1,32 mm Ledartvärsnitt: 1,0 mm2 Ytterdiameter 7,0 mm Motstånd Ohm/m: 0,025 Längder: 25 m 50 m

280,81 kr*
Monteringsstolpe Jordstolpe Stödstolpe för betesmarker
Jordstång / stödstång för elstängselutrustning Denna jordstång passar bland annat för följande elektriska fäktare: AKO B40AKO Duo X-enheterAKO Power A-enheter Anmärkning: Elstängselanordningarna ingår inte i leveransen.

152,05 kr*
st.
AGM-batteri 12V 88Ah
Premium AGM-batteri 12V 88 AHDDeuppladdningsbara AGM-batterierna är det nya alternativet till de vanliga blybatterierna. AGM-flödestekniken eliminerar behovet av att hantera batterisyra. Vließakkus är absolut läckagesäkra, underhållsfria och mer cykelbeständiga än konventionella batterier. AGM-batteriet måste installeras liggande på sidan i vissa 9V elektriska fäktare och är omedelbart redo att användas. Jämfört med standardbatterier har Premium-batteriet en lägre självurladdningshastighet. Kapacitetsdata anges för en 100-timmars standardurladdning.Premium AGM-batteri i överblick:Uppladdningsbart 12V AGM-batteriOmedelbart redo att användas1 års garanti (Observera: inget garantianspråk vid djup urladdning)Kapacitetsdata för en 100-timmars standardurladdningLägre självurladdning jämfört med standardbatterierI originalutrustningens kvalitet (OEM)Observera:AGM-batterier är ett slutet system. Inget garantianspråk om batteriet öppnas!Storlek:275 x 175 x 190 mm (L x B x H), 20,7 kg

2 797,43 kr*
st.
Varningsskylt Varning för elstängsel
Varningsskylt Försiktigt elstängsel!-För märkning av stängsel för betesmarker Envarningsskylt används för att markera elstängsel. Den gula skylten varnar för att röra vid ett elstängsel. Enligt VDE är det obligatoriskt att märka elstängsel. Varningsskyltar ska placeras på ett avstånd av ca 100 m och vara väl synliga. Med clipsen fästs varningsskylten snabbt och enkelt på staketet. Utdrag ur säkerhetsstandarden: Varje del av ett elstängsel som är installerat längs en allmän väg eller en offentlig väg ska markeras med varningsskyltar med täta mellanrum. Dessa måste fästas ordentligt på staketstolparna eller klämmas fast vid stängseltrådarna.Översikt: för enkel upphängning i band upp till 40 mm, rep, tråd och trådinget ytterligare fästmaterial behövstillverkad av robust plastMått: 260 x 150 mm.tryckt på båda sidor Inkluderat: 1 x Agrarzone varningsskylt

30,32 kr*
st.