Bromslim TaonX i korthet:


  • För framställning av en billig limfälla.
  • Fungerar utan insekticider och är väder- och regntålig i upp till fem månader.

TaonX bromslim

Det högkvalitativa bromslimmet TaonX fäster stabilt vid underlaget även vid hög värme.

En överblick:

  • För att göra en billig limfälla i kombination med en hinkfälla eller en TaonX Ball.
  • Du behöver bara täcka ytan med TaonX bromslim för att täcka den och du kommer att fånga de irriterande hästflugorna på nolltid.
  • När fällan är full av hästflugor är det bara att pensla på ett nytt lager lim.
  • Fungerar utan insekticider och är väder- och regntålig i upp till fem månader.

Modell:

  • 500 g
  • 1500 g
  • Hinkfälla, komplett med hängande rep och karbinhake för att fästas vid träd, takfötter, trästolpar etc.
Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

Ursprung: EU

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


%
Taon-X hinkfälla
Taon-X hinkfällaDen här Taon-X hinkfälla med upphängningsrep och karbinhake för fastsättning i träd, takfot, trästolpar och liknande. Den generösa appliceringen av hästflugelim på fällan skapar en effektiv självhäftande fälla för hästflugor. Så snart hinken med limfällan är full räcker det med att pensla ett nytt lager med hästflugelim över den.Detta system fungerar utan användning av insektsmedel och förblir väderbeständigt i upp till mot väder och regn i upp till 5 månader och regn.I korthet:Prisvärd självhäftande fälla i kombination med Taon-X hästfluglimStryk helt enkelt på TaonX bromslim på ytanNär fällan är full av hästflugor penslar du bara på ett nytt lager limFungerar utan insektsbekämpningsmedelVäder- och regntålig i upp till 5 månaderOmfattning av leveransen:1x hinkfälla med upphängningslina + karbinhake

105,48 kr* 111,35 kr*
st.