Nät för smådjur, kattnät 25m med enkel spets i korthet:


  • För katter, små hundar, kaniner
  • Även som skydd mot vilda djur som mårdhundar, tvättbjörnar och uttrar.
  • Elektrifierbar

Kattnät 25m - elektrifierbart nät för smådjur

Husdjursnätet är perfekt för att skydda och vakta ditt husdjur. Nätet är lämpligt för katter, små hundar, kaniner och även som skydd mot vilda djur som mårdhundar, tvättbjörnar och uttrar.

Cat net 25m i en överblick:

  • Elektrifierbar
  • Extra smal maskstorlek i bottenområdet 5 x (5,9 x 5,9 cm)
  • Ytterligare maskor i det övre nätområdet 4 x (11,8 x 5,9 cm)
  • 9 robusta plastpinnar med enkel spets
  • Horisontell strömledning med 3 x 0,20 mm ledare av rostfritt stål per sträng.

Mått:

  • Längd: 25 m
  • Höjd: 77 cm (10 trådar)
Tillverkare "Kerbl Pet"

Utforska en värld av oändliga möjligheter med Kerbl Pet - det ultimata varumärket för djurälskare!

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter som passar olika typer av husdjur, inklusive hundar, katter, smådjur och Fåglar. Vårt mål är att förbättra livet för dina fyrbenta vänner genom att erbjuda en mångsidig och kvalitativ Produktportfölj.

På Kerbl Pet förstår vi att husdjur inte bara är djur; de är källor till glädje och osviklig hängivenhet i våra Liv. Nu är det dags att ge tillbaka den kärlek och omtanke de ger Oss. Steg in i vår värld där du kommer att hitta ett omfattande utbud av premiumprodukter som är utformade för att tillgodose alla dina husdjurs Behov.

Från näringsrik och läcker mat till innovativa leksaker och tillbehör - vi har allt du behöver för ditt husdjurs Hemska. Vår strävan efter kvalitet säkerställer att varje produkt är noggrant utformad för att ge maximal tillfredsställelse och lycka till dina lojala Följeslagare.

Dessutom är vi stolta över vår Hållbarhetssträvan. Många av våra produkter är tillverkade av miljövänliga material, vilket främjar en harmonisk samexistens mellan människor och Djur.

Följ med oss på denna fantastiska resa genom att utforska världen av Kerbl Pet Idag. Låt vår passion för husdjur inspirera dig när du upptäcker den perfekta möjligheten att ge tillbaka till dina älskade Följeslagare. På Kerbl Pet sätter vi dina husdjur främst, för de förtjänar inget annat än det basta!

Markspetsar Antal: Enkel punkt
Ursprung: EU
Djurart: Katt

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Twist Butler TB125 nätspolare
Twist Butler TB125 nätspolareSätt upp och demontera pilnät (upp till H 125 cm) okomplicerat, snabbt och utan hjälp utifrån! Använd Twist Butler rullningshjälpmedel och låt dig övertygas av den enkla hanteringen, kvaliteten och det platsbesparande förvaringsalternativet för dina betesstängsel och pilnät.Twist Butler är unik och kännetecknas av ett rullliknande upprullningssystem som består av två enheter - förvaringselementet och veven. Veven är avtagbar. Nätupprullaren är särskilt lämplig för att stängsla in små och medelstora betesmarker. Twist Butler kan användas för nät och staket av pilträd upp till en stakethöjd på 125 cm.Det rekommenderas att använda ett baselement (bestående av glidare och stång) per nät. Veven är universell och kan användas för flera baselement. Ett nät av korgar kan förvaras snyggt och systematiskt på Twist Butler-underlaget och är redo att användas igen när som helst. Tidskrävande uppsnörning av nät är historia med Twist Butler-hjälpen för pilgtrådsstaket.Veven är tillverkad av glasfiberförstärkt material och garanterar hög hållfasthet. Stången är tillverkad av väderbeständig aluminium.Översikt:Snabb montering och demontering av nät av pilträdUpprullningshjälp för små till medelstora pilarPlatsbesparande och snyggt förvaringsalternativFör pilnät upp till H 125 cm x 50 m (inklusive bottenspets).Demonterbar vevLeveransomfattning:1x Twist Butler TB125 nätspolare

834,35 kr*
st.
Twist Butler TB125 nätspolare, 3-set
Twist Butler TB125 nätspolare, 3-setSätt upp och demontera pilnät (upp till H 125 cm) okomplicerat, snabbt och utan hjälp utifrån! Använd Twist Butler nätupprullaren och låt dig övertygas av den enkla hanteringen, kvaliteten och det platsbesparande förvaringsalternativet för dina stängsel och nät för betesmarker.En Twist Butler nätupprullare är unik och kännetecknas av ett upprullningssystem som består av två enheter - lagringselementet och veven. Twist Butler 3-piece set består av tre grundelement och en vev. Upprullningsstödet används främst för att stänga in små och medelstora betesmarker. Stängselhjälpen kan användas för nät och stängsel av vide upp till en höjd av 125 cm.Vi rekommenderar ett grundelement per nät bestående av glidare och stång. Veven är avtagbar och kan användas för varje grundelement i treuppsättningen. Ett nät av korgar kan förvaras systematiskt och prydligt på Twist Butler-underlaget och är redo att användas igen när som helst. Tidskrävande uppsnörning av nät är historia med Twist Butler-rollhjälpmedlet.Veven är tillverkad av glasfiberförstärkt material och garanterar hög hållfasthet. Stången är tillverkad av väderbeständig aluminium.Översikt:Snabb montering och demontering av korgnätetTwist Butler Set bestående av 3 grundelement + 1 vevhusNätupprullare för små till medelstora pilarPlatsbesparande och snyggt förvaringsalternativFör pilnät upp till H 125 cm x 50 m (inkl. markspik)Vev som kan tas bortLeveransomfattning:1x Twist Butler TB125 nätspolare i 3-set

1 374,98 kr*
st.