Fjäderfäfoder - foder för värphöns, slaktkycklingar och specialfjäderfä som vilda fåglar och prydnadsfåglar.

Hos oss hittar du ett stort urvalWAHL av högkvalitativt fjäderfäfoder för alla typer av fjäderfä. Våra varumärken Leimüller, Emmas och Göweil produceras direkt i Österrike och övertygar genom regionalitet, GMO-fri kvalitet och en artanpassad sammansättning för varje fjäderfäras.

Har du några frågor om fodretWAHL eller behöver du regelbundet större mängder fjäderfäfoder? Skriv till oss via vårt kontaktformulär eller kontakta oss via telefon, chatt eller Whatsapp - vi hjälper dig gärna eller ger dig ett individuellt erbjudande.

Du är inte en stamkund ännu? Prova vårt foder och låt oss övertyga dig om de utmärkta resultaten.

Köp högkvalitativt fjäderfäfoder för framgångsrik kycklinguppfödning och äggproduktion

Oavsett om det handlar om goda värpningsförmågor, gödning av fjäderfä eller säker och kontrollerad kycklinguppfödning - vårt kycklingvänliga och balanserade kycklingfoder har använts framgångsrikt i många år av kycklinguppfödare, kycklinggödningsföretag och privata fjäderfäuppfödare. Hos oss hittar du kycklingfoder för alla användningsområden!

Hälsosam uppfödning av fjäderfä och kycklingar från dag ett

En sund och artanpassad uppfödning av fjäderfä är särskilt viktig för de unga kycklingarnas senare utveckling. Under de första 5-6 veckorna rekommenderar vi Leimüller chick starter. Det högkvalitativa uppfödningsfodret med många näringsämnen, mineraler, vitaminer och spårämnen säkerställer optimal näring för kycklingkycklingarna från dag ett. Vårt ekologiska kvalitetsfoder för kycklinguppfödning är Göweil ekologisk startfoder för vilda kycklingar, som också lämpar sig för användning på ekologiska gårdar.

När kycklingkycklingen är sex veckor gammal och har vuxit till en hönsunge har den andra näringsbehov. Därför bör även fodret ändras. Leimüller foder för unga höns från och med den sjätte veckan är nu det optimala fjäderfäfodret för unga värphöns. Som ekologiskt foder för unga hönor rekommenderar vi Göweil ekologiskt foder för unga hönor.

Premiumkvalitetsfoder för värphöns - För starka skal och gula äggulor

Vackra gula äggulor och starka äggskal uppnås med vårt foder för värphönsLeimüller . Färgen på fodret är ett tecken på hög kvalitet, liksom äggen. Vårt Göweil ekologiska värphönsfoder är certifierat ekologiskt och uppfyller därför de höga krav som ställs på ekologiskt foder.

Foder för gödning av fjäderfä - gott om energi och näringsämnen för dagliga behov.

Slaktfjäderfä har mycket speciella krav på fjäderfäfoder. För starkt växande, friska och livskraftiga kycklingar måste gödningsfodret ge tillräckligt med energi och täcka det dagliga behovet av näringsämnen, mineraler, vitaminer och spårämnen. Optimalt för hela gödningsperioden är Leimüller fjäderfägödningsfoder. Vid ett ökat näringsbehov rekommenderar vi Leimüller fjäderfäfodret H. Som ett ekologiskt certifierat alternativ har vi Göweil fjäderfäfodret Wildhendlmast i vårt sortiment. Oavsett om det gäller kycklinggödning, kalkongödning eller gödning av fjäderfä - hos oss hittar du gödningsfoder för fjäderfä för alla åldrar av fjäderfä.

Hälsosamt vaktelfoder för vakteluppfödning och vuxna värpande vaktlar.

För unga vaktelkycklingar rekommenderar vi Leimüller quail chick feed. Det utvalda uppfödningsfodret för vaktelkycklingar tillgodoser de unga vaktlarnas särskilda behov under de första levnadsveckorna och förser kycklingarna med många vitaminer, mineraler, näringsämnen och spårämnen.

VårtEmmas vaktelfoder smakar särskilt bra för vuxna värpande vaktlar. Det högkvalitativa fodret för värpande vaktlar garanterar en vacker gul gul gul och ett starkt vakteläggskal. Vårt vaktelfoder av ekologisk kvalitet är Göweil ekologiskt vaktelfoder för värphöns som uppfyller de höga kraven på ekologiskt foder.

Fjäderfäfoder för prydnadsfjäderfä, vilda fjäderfä och specialfjäderfä.

Unga kycklingar av prydnadsfjäderfä och andra vilda kycklingar av fjäderfä, t.ex. fasaner, rapphöns, kalkoner, pärlhöns och påfåglar , äter inackorderade djur i naturen och ställer därför mycket höga krav på kycklingfodret. Vårt deuka Matured Game & Ornamental Poultry Grain Feed med många näringsämnen, mineraler, vitaminer och spårämnen garanterar optimal näring från dag ett.

För prydnadsfjäderfä och specialfjäderfä, t.ex. silkeshöns, som inte hålls för gödning av fjäderfä eller som värphöns, rekommenderar vi vårt foder för prydnadsfjäderfä Classic och vårt foder för prydnadsfjäderfä Premium. Det dekorativa fjäderfäfodret Special med räkor är populärt som en välsmakande omväxling för silkeshöns.

För fasaner och påfåglar har vi ett artanpassat och balanserat fasanfoder i vårt sortiment. Fasanblandningen av vårt Leimüller fasanfoder grovt och deuka All-Mash Breeding Grained ger fjäderfäna energirika och hälsosamma proteiner, vitaminer och mineraler och är tillverkad av den bästa österrikiska spannmålen.

Ratiter som strutsar, nandus och kasuarier föredrar det välsmakande och artanpassade Leimüller ratite-foderet. De grova foderpellarna i strutsfodret kan absorberas särskilt bra av strutsar. Det högkvalitativa och regionala fjäderfäfodret är ett komplett foder för ratiter och täcker det dagliga behovet av många viktiga näringsämnen och vitaminer.

Praktiska produkter för fjäderfähållning:

Dina fördelar i Agrarzone-shop:

Gratis retur: Detta gäller alla paketförsändelser som returneras inom 30 dagar. Du kan också returnera fraktförsända varor inom 30 dagar. Kunden ansvarar dock för kostnaderna för returen med expeditionsavdelningen.

Ingen risk tack vare 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Om den köpta produkten trots allt inte är rätt för dig kan du returnera varan till oss inom 30 dagar efter leverans utan att ange någon anledning. Vi kommer då att återbetala hela köpesumman.

Leverans av fjäderfäfoder - köp kycklingfoder online och få det bekvämt levererat: Vi skickar vårt fjäderfäfoder över hela Europa i miljövänliga och rivningsbeständiga papperspåsar som packas i robusta transportkartonger med dubbla väggar. Våra korta leveranstider hjälper dig att alltid ha tillräckligt med färskt fjäderfäfoder i lager och du får hönsfoderet bekvämt hemma.