Kerbl Stöveltvätt i korthet:


Kerbl Boot Cleaner - För grundlig och hygienisk startrengöring

Kerbl -startrengöraren är ett användbart verktyg som var speciellt utvecklat för att rengöra dina jobbstövlar noggrant och hygieniskt. Med denna renare avlägsnas envis smuts och rester något, vilket leder till rena stövlar och en friskare arbetsmiljö.

En av de specialfunktionerna och fördelarna med Kerbl -startrensaren är dess användarens vänlighet. Stövelen har en vattenanslutning och ett anslutningsalternativ för rengöring eller desinfektionsmedel, vilket möjliggör enkel och grundlig rengöring. Det är en slip-on och säker fot och har en konsol att hålla på vad säkerhet säkerställer under användning. Tillverkad av robust rostfritt stål, det är hållbart och resistent. Stövelen har också en knackande ram och fem robusta borstar som säkerställer fullständig rengöring.

Kerbl Boot Cleaner är särskilt lämplig för alla som letar efter en effektiv lösning för rengöring av arbetsstövlar, till exempel jordbrukare, byggnadsarbetare eller trädgårdsmästare.

Översikt:

  • Försäkring, grundlig rengöring
  • Vattenanslutning och anslutningsalternativ för rengöring eller desinfektionsmedel
  • Slid och säker fot med konsoler för att hålla
  • Robust version av rostfritt stål
  • Komplett rengöring genom knackande frost och 5 robusta borstar

Tekniska data:

  • Material: rostfritt stål
  • Anslutning: 1/2 "

leveransomfång:

1x Kerbl Boot Cleaner

faq

Vilka är specialfunktionerna i Kerbl Boot Cleaner?
Kerbl Boot Cleaner erbjuder enkel och grundlig rengöring av arbetsstövlar. Den har en vattenanslutning och ett anslutningsalternativ för rengöring eller desinfektionsmedel. Det är också en slip-on och säker fot och har en robust version av rostfritt stål. En knackande ram och fem robusta borstar säkerställer fullständig rengöring.

för vem är Kerbl Boot Cleaner särskilt lämplig?
Kerbl Boot Cleaner är särskilt lämplig för alla som letar efter en effektiv lösning för rengöring av arbetsstövlar, till exempel jordbrukare, byggnadsarbetare eller trädgårdsmästare.

Tillverkare "Kerbl"

Kerbl - tradition möter innovation inom jordbruket

Kerbl står inte bara för årtionden av expertis inom området för djurtillbehör, utan också för en djup koppling till jordbruket. Som ett globalt företag erbjuder Kerbl ett omfattande utbud, allt från jordbruksprodukter till tillbehör för ridsport och husdjur till stall-, trädgårds- och elstängseltillbehör. Med över 50 års framgång inom djuruppfödning och djurhållning är Kerbl ständigt engagerad i att förbättra vardagen för bönder, uppfödare och djurälskare genom innovativa lösningar. Upplev Kerbls värld - där tradition och framsteg går hand i hand.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.