BUSSE polotröja ERIN TECH, långärmad XS grå i korthet:


busse polo-shirt Erin Tech, långärmad ljus långärmad poloshirt i en sportig, elegant design

busse polo-shirt Erin Tech, Langarm är en lätt långärmad polo-skjorta i en sportig, elegant design, som är tillverkad av funktionellt material av hög kvalitet. Denna skjorta skyddar den känsliga huden från sommaren utomhus utan att applicera varmt och är det perfekta valet för aktiva ryttare.

Denna långärmade poloshirt, särskilt för ryttare, består av ett snabbt torrt, mjukt 4-vägs stretchfunktionellt material. Den har luftiga nätverkstyginsatser i övre ryggen och undersidan av ärmarna för alltid optimal bärande klima med sportprestanda. Dessutom minskar flatlock -suturerna fula utomhus och skrubb.

busse polo-shirt Erin Tech, Langarm presenterar sig med en rib-polo-krage med en fin dragkedja, strassdekor på vänster ärm och på baksidan och konturer sömmar för en feminin look. Den består av material I: 88% polyester, 12% elastan och material II: 88% polyester, 12% elastan.

Översikt:

  • Lätt långärmad poloskjorta i en sportig, elegant design
  • Mjuktorkning, mjuk 4-vägssträngsfunktionsmaterial
  • Funktioner speciellt för ryttare
  • Material I: 88% polyester, 12% Elasthan

Tekniska data:

  • Material I: 88% polyester, 12% Elasthan
  • Material II: 88% polyester, 12% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar Polo -skjorta Erin Tech, lång arm

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för busspolo-tröjan Erin Tech, Langarm?
Busse Polo-shirt Erin Tech, Langarm är en lätt långärmad poloshirt gjord av hög -Kvalitetsfunktionsmaterial, som skyddar den känsliga huden från utemän som är utomhus. Det erbjuder funktioner speciellt för ryttare och består av material I: 88% polyester, 12% Elasthan.

för vem är busse polo-shirt erin tech, lång ärm särskilt lämplig?
Busse polo-shirt Erin Tech, Langarm är det perfekta valet för aktiva ryttare som i något väder Hitta ridkomfort.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.