BUSSE polotröja SHANON, ärmlös XS navy i korthet:


busse polo-shirt shanon, ärmlös- sommar, ärmlös poloskjorta för stabil och vardagen

busse polo-shirt shanon, ärmlös är en sommar, ärmlös polo-skjorta, perfekt för stabil och vardag. Det är ett perfekt val för ryttare som vill ha komfort och rörelsefrihet utan att vilja göra utan stil.

Denna polo -skjorta, särskilt utvecklad för ryttare, består av fin pikékvalitet gjord av mjukt bomullsmaterial med lite stretchinnehåll. Detta säkerställer en trevlig känsla på huden och den bästa komforten. Dessutom minskar flatlock -suturerna fula utomhus och skrubb.

busse polo-shirt shanon, ärmlös visar sig på vänster bröst med en feminin ton-i-ton all-over-mönster tryck, en klassisk rib-polo krage med knappband och strass dekor. Den består av 95% bomull och 5% elastan.

Översikt:

  • Sommar, ärmlös poloskjorta
  • Funktioner speciellt för ryttare
  • Feminin ton-i-ton all över-över-mönstertryck
  • Material: 95% bomull, 5% Elasthan

Tekniska data:

  • Material: 95% bomull, 5% Elasthan

leveransomfång:

1x bussar Polo-shirt Shanon, ärmlös

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för busspolo-shirt Shanon, ärmlös?
Busse-polo-shirt Shanon, ärmlös är en sommar, ärmlös polo-skjorta med funktioner speciellt för ryttare. Den har en feminin ton-i-ton all-over mönstertryck och består av 95% bomull och 5% elastan.

Busse Polo-Shirt Shanon är särskilt lämplig för en ärmlös?
Busse Polo-shirt Shanon, ärmlös är ett perfekt val för ryttare som vill ha komfort och rörelse, utan rörelse, utan rörelse utan vill göra utan stil.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.