BUSSE stövelväska RIO grå i korthet:


Busse Boot Bag Rio - Skyddad och praktisk transport av dina ridskor

Bussens bootbag Rio utvecklades speciellt för skyddad och praktisk transport av ridskor. Det erbjuder en praktisk lösning för att lagra dina ridskor och möjliggöra enkel transport.

utrustad med en mittpositionerad blixtlås, två handtag med en bärad dyna och en praktisk yttre ficka med en tryckknapp för fotled, skopolska etc., imponerar påsen med sin väl genomtänkta konstruktion. Det är tillverkat av stabilt, lättvårdspolyestermaterial och erbjuder vadderade sidoväggar, förstärkt jord och PVC-stativ för ytterligare skydd och stabilitet.

buss boot väska Rio är idealisk för alla som vill transportera sina ridskor säkert och bekvämt. Din robusta konstruktion och praktiska design gör dig till den perfekta följeslagaren för ridstallen, turneringarna eller resorna.

Översikt:

  • För den skyddade och praktiska transporten av ridskor
  • blixtlås i mitten
  • Två steg med en slitage
  • Praktisk yttre ficka för stövlar, skopolska etc.
  • vadderade sidoväggar, armerat golv, PVC -stativ fötter
  • Stabilt, enkelt polyestermaterial

Tekniska data:

  • Material: polyestermaterial
  • Höjd: ca 55 cm
  • Bredd: ca 18,5 cm

leveransomfång:

1x bussar startväska rio

faq

Vilka är de speciella egenskaperna för Rio Boot Bag?
Bussarna Boot Bag Rio erbjuder en skyddad och praktisk transport av ridstövlar. Den har en central blixtlås, två handtag med en bärad dyna och en praktisk ytterficka för stövlar och skokor. Väskan är gjord av stabilt, lättvårdspolyestermaterial och erbjuder vadderade sidoväggar, ett förstärkt golv och PVC-stativ.

för vem är bussarna Boot Bag Rio särskilt lämplig?
Busse Boot Bag Rio är idealisk för varje ryttare som vill transportera sina ridstövlar säkert och bekvämt. Det är idealiskt för användning i ridstabilen, vid turneringar eller när du reser.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.