BUSSE Strumpor SPORTY, 2 par 36-42 antracit i korthet:


busse socken sportiga, 2 par - särskilt för ridstövlar och chaps designade

bussar Socks Sporty är speciella knäloppar som designades i ridskor och under chaps. De kombinerar funktion och design och är en oumbärlig del av utrustningen för varje ryttare.

Strumporna kännetecknas av deras lilla kompressionseffekt i det övre området, vilket främjar blodcirkulation och lindrar trötthet. De är speciellt tunna arbetade för en liten glidning i boot och erbjuder hög bärande komfort.

I hela benområdet har bussar Socks Sporty en två-ton utseende. De hålls medvetet mörka för att skapa en smalare utseende och för att skydda mot synliga fläckar genom färgning av stövlar eller chaps. Detta gör det till ett idealiskt val för alla som värderar stil och funktionalitet.

Översikt:

  • Special knästrumpor för att bära i ridskor och under chaps
  • Lätt kompressionseffekt i det övre området
  • Extra tunt bearbetat ben för ljus i boot-bilden
  • Tvåfärgad optik: mörk i hela benområdet för en smalare utseende och för att skydda mot synliga fläckar genom färgning av stövlar/chaps

Tekniska data:

  • Material: Okänd
  • Nummer: 2 par

leveransomfång:

2 par bussar strumpor sportiga

faq

Vad gör bussarna Sock Sporty speciella?
Bussar Socks Sporty är speciella knästrumpor att bära i ridstövlar och under chaps. De är extra tunna och erbjuder en liten kompressionseffekt i det övre området. Din design i två-ton optik erbjuder ett smalare utseende och skyddar mot synliga fläckar genom färgning av stövlar eller chaps.

för vem är bussarna Sock Sporty särskilt lämpliga?
Bussarna Socken Sporty är idealiska för ryttare som värderar komfort och enkel hantering. De är speciellt designade i ridskor och under chaps och är idealiska för daglig användning och användning vid speciella tillfällen.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.