BUSSE Strumpor SIMPLY-KARO 31-34 navyblå/rökgrön i korthet:


busse -strumpor Simply -Karo - Classic Design möter modern komfort

bussar Socks Simply-Karo är knähöjder med fina stilar och gör det möjligt för ryttare att berika sitt utseende med en touch av klassisk och modern design. De är inte bara snygga, utan också särskilt bekväma och funktionella.

tillverkad av en materiell blandning av 80% bomull, 16% polyamid och 4% elastan, dessa knästrumpor erbjuder utmärkt andningsaktivitet, mjukhet och hållbarhet. Den förformade, förstärkta fotdelen säkerställer ytterligare komfort, vilket gör att det är trevligare, och formstabiliteten lovar en permanent passform och hållbarhet hos strumporna.

bussar Socks Simply-Karo är det perfekta valet för dem som uppskattar den klassiska designen och inte vill göra utan komfort. Perfekt för daglig användning eller speciella tillfällen, du är ett måste för varje stilmedveten ryttare.

Översikt:

  • Knästrumpor med ett fint kontrollmönster
  • Form Stabil
  • Förformad, förstärkt fotdel
  • Material: 80% bomull, 16% polyamid, 4% Elasthan

Tekniska data:

  • Material: 80% bomull, 16% polyamid, 4% Elasthan

leveransomfång:

1 par bussar strumpor Simply-Karo

faq

Vilka specialegenskaper är bussarna Simply-Karo?
Bussar Socks Simply-Karo är formstabila knästrumpor med ett fint charommönster. De består av en materiell blandning av 80% bomull, 16% polyamid och 4% Elasthan, som erbjuder att bära komfort och perfekt passform. Din förformade, förstärkta fotdel säkerställer ytterligare komfort.

för vem är bussarna Socks Simply-Karo särskilt lämpliga?
Bussar Socks Simply-Karo är idealiska för ryttare som uppskattar klassisk design och komfort. De är lämpliga för både daglig användning och speciella tillfällen och representerar ett utmärkt tillskott till varje elegant ryttarutrustning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.