BUSSE Skötselväska RIO 40x23x29 grå/grå i korthet:


Busse Cleaning Bag Rio - Robust och praktisk lagring för dina rengöringsredskap

Busse Cleaning Bag Rio är en robust, stängd väska som var speciellt utvecklad för rengöringsverktyg, omvårdnadsartiklar, tillbehör och liknande föremål. Det erbjuder ett praktiskt och säkert lagringsalternativ för att hålla dina rengörings- och vårdredskap ordentligt och till hands.

De speciella egenskaperna och fördelarna med gipsfickan inkluderar deras formstabilitet på grund av alla -rundförstärkningar, två blixtlåsfack och fem glidfack på utsidan för ytterligare lagringsutrymme. Locket har en allround tvåvägs YKK®-dragkedja, och insidan av locket erbjuder ytterligare ett blixtlåsfack.

bussar Rengöring Bag Rio erbjuder en individuell inre layout tack vare fyra mindre och en stor, kroppsdel. Den har två steg och en avtagbar, justerbar axelrem, vilket underlättar transporten. De vadderade sidoväggarna, den förstärkta jorden och PVC -stativfötterna säkerställer ytterligare stabilitet och hållbarhet.

Väskan är gjord av robust, enkelt polyestermaterial, vilket säkerställer dess hållbarhet och enkel rengöring.

Översikt:

  • Robust, stängd rengöringspåse för rengöringsverktyg och vårdföremål
  • Form -stabilt genom omkretsförstärkningar
  • Två blixtlåsfack och fem infogningsfack på utsidan
  • lock med en periferential tvåvägs-YKK® dragkedja, inuti med extra blixtlås
  • Individuell interiörlayout Tack vare ljudet kan vara uppradade
  • Två steg, avtagbara, justerbara axelrem
  • vadderade sidoväggar, armerat golv, PVC -stativ fötter
  • Tillverkad av stabilt, enkelt polyestermaterial

Tekniska data:

  • Material: stabilt, enkelt polyestermaterial
  • Stängning: tvåvägs-YKK® Zipper
  • Handtag: Två steg, avtagbara, justerbara axelrem

leveransomfång:

1x bussar rengöringspåse rio

faq

Vilka speciella egenskaper erbjuder Rio Bus Pips Bag?
Bussarna Rengöring Bag Rio erbjuder en formad, robust lagring för rengöringsverktyg och omvårdnad med alla -ROUND -förstärkningar, två blixtlåsare och fem inloppspersoner, en helt rund tvåvägs-YKK® ZIP och en individuell inre division tack vare foderväggarna.

för vem är Rio -bussarna gipsväska särskilt lämpliga?
Rios busspåse är särskilt lämplig för åkare och hästälskare som behöver en robust och praktisk lagringslösning för deras gips och vård låtar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.