BUSSE Väska för ridhjälm RIO 35x29x25 grå/grå i korthet:


Busse Riding Helmet Bag Rio - Robust och praktisk lagring för din ridutrustning

Busse ReithHelm Bag Rio är en robust transport- och lagringsväska som var speciellt utvecklad för ridhjälmar, ridfönster, rengöringsverktyg och liknande föremål. Det erbjuder optimalt skydd och underlättar transporten av din ridutrustning.

Väskan erbjuder ett antal speciella egenskaper och fördelar. Det är form -stabilt tack vare de all -rundförstärkningar som säkerställer ytterligare stabilitet. Inuti påsen finns det fyra mini -skjutfack som erbjuder ytterligare lagringsutrymme för mindre föremål. Det finns också en praktisk zip -ficka utanför för snabb åtkomst till viktiga objekt.

Busse Riding Helmet Bag Rio är utrustad med en tvåvägs YKK®-blixtlås, som erbjuder tillförlitligt skydd mot smuts och damm. Den har också två steg som kan anslutas till en tryckknapp, vilket underlättar transporten. Tack vare de vadderade sidoväggarna, det förstärkta golvet och PVC-stativfötterna är väskan särskilt hårt och hållbar.

Väskan är gjord av robust, enkelt polyestermaterial och har ett inre foder tillverkat av polyester, vilket säkerställer hållbarhet och enkel rengöring.

Översikt:

  • Robusta transport- och förvaringspåsar för ridhjälmar och ridkläder
  • Form -stabilt genom omkretsförstärkningar
  • Fyra mini -skjutfack inuti, praktisk zip -ficka utanför
  • Öppning via tvåvägs-YKK® Zipper
  • Två steg med en anslutande tryckknapp
  • vadderade sidoväggar, armerat golv, PVC -stativ fötter
  • Tillverkad av stabilt, enkelt polyestermaterial med inre foder tillverkat av polyester

Tekniska data:

  • Material: stabilt, enkelt polyestermaterial, inre foder tillverkat av polyester
  • Stängning: tvåvägs-YKK® Zipper
  • Handtag: Två handtag med en anslutande tryckknapp

leveransomfång:

1x bussar som rider hjälmväska rio

faq

Vilka speciella egenskaper erbjuder bussarna som rider hjälmväska Rio?
Busse Ridehelm Bag Rio erbjuder robust skydd och handlighet för att transportera sin registrering med form stabila förstärkningar, fyra mini -sluttningar inuti, En praktisk blixtlåsficka utanför, en tvåvägs YKK®-zip och två bindande handtag.

för vem är bussarna som rider hjälmväska Rio särskilt lämplig?
Rios bussregelväska är särskilt lämplig för ryttare och hästälskare som behöver en robust och praktisk lagringslösning för sin ridning Hjälmar, ridning och rengöringsverktyg.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


%
BUSSE Ridhjälm DIJON svart S
Färg: svart | Storlek: S
BUSSE Ridhjälm DIJON BUSSE ridhjälmen DIJON imponerar med sin moderna design och idealiska egenskaper när det gäller skydd och komfort. Den lätta ridhjälmen med aerodynamisk profil från BUSSE bygger på ett innovativt ventilationssystem med element i karbonlook för att säkerställa ett atkiven luftutbyte i varma temperaturer. Det yttre skalet är tillverkat av ett motståndskraftigt och väderbeständigt ABS-material. Med det praktiska skivsystemets justeringshjul kan BUSSE DIJON ridhjälmen enkelt justeras till din egen huvudform med bara en hand. Optimal komfort garanteras av den andningsbara, svettavlägsnande och snabbtorkande innervaddningen med 3D-nätfoder, som enkelt kan tas bort och rengöras i tvättmaskinen. En överblick: Elementen i kol ser utlätt och bekväm att bäraanatomisk passform med aerodynamisk profildiskreta, reflekterande ränderEffektivt ventilationssystem med insektsskydd.ytterskalet är tillverkat av hållbart och väderbeständigt ABS-materialandningsbar, svettavlägsnande och snabbtorkande innervadd med 3D-nätfoderkan tvättas i maskin upp till 30°CStändig slutjustering av storlek och huvudform med hjälp av ett inställningshjul i nackområdet.optimal fixering med 4-punktsband, på sidorna täckt med lätt rengörbart konstläderhakremmen är justerbar i längd med separat stoppning och praktisk plug-in-knäppningpassar även för hästsvansfrisyreröverensstämmer med den europeiska förordningen CE VG1 01.040 2014-12 färger: svartmarinblåttmörk choklad storlekar: S: 48 -52 cmM: 52 - 56 cmL: 57 - 61 cm Leveransens omfattning: 1x BUSSE ridhjälm DIJON

1 480,07 kr* 1 736,60 kr*
st.
%
BUSSE Ridhjälm CALAIS svart (kristall) S
Färg: svart (kristall) | Storlek: S
BUSSE Ridhjälm CALAIS - med Swarovski-dekoration BUSSE CALAIS ridhjälmen imponerar med sin moderna design, glittriga element och idealiska egenskaper när det gäller skydd och komfort. Ridhjälmen med glitter från BUSSE kombinerar optimal komfort med maximal säkerhet och snyggt utseende. Den mjuka insidan ger hög komfort och säkerhet i alla lägen tack vare det hårda ytterskalet. Klicksystemet kan enkelt stängas och justeras vid hakan med en hand. Dessutom leder ett nytt ventilationssystem värmen bort från huvudet till utsidan snabbare vid varma temperaturer. Dessutom kan den mjuka innervaddningen enkelt tas bort och tvättas i 30 °C. På utsidan av det hårda skalet av ABS-material finns reflekterande remsor som är synliga från alla vinklar. Höjdpunkten på den här ridhjälmen är den centrala dekorativa remsan med Swarovski®-element. BUSSE CALAIS ridhjälm i en överblick: Förfinad med Swarovski®-elementLätt och bekväm att bäraAnatomisk passform med aerodynamisk profilDiskreta, reflekterande ränderEffektivt ventilationssystem med insektsskyddYtterskalet är tillverkat av slitstarkt och väderbeständigt ABS-materialAndningsbar, svettavlägsnande och snabbtorkande innervadd med 3D-meshfoder, separat maskintvättbar upp till 30 °C.Steglös slutjustering av storlek och huvudform med hjälp av ett justeringshjul i nackområdet.Optimal fixering genom 4-punktsband, täckt på sidorna med lätt att rengöra läderimitationHakremmen är justerbar i längd med separat stoppning och praktisk plugglås.Passar även för hästsvansfrisyrerÖverensstämmer med den europeiska förordningen CE VG1 01.040 2014-12 Färger: svart (kristall)marinblå (kristall)mörk choklad (kristall) Storlekar (huvudets omkrets i cm): S: 48 -52 cmM: 52 - 56 cmL: 57 - 61 cm Leveransens omfattning: 1x BUSSE Ridhjälm CALAIS

1 829,72 kr* 2 202,80 kr*
st.
%
BUSSE Ridhjälm TOULOUSE marinblått (silver) S
Färg: marinblått (silver) | Storlek: S
BUSSE Ridhjälm TOULOUSE BUSSE TOULOUSE ridhjälmen imponerar med sin moderna design och har idealiska egenskaper när det gäller skydd och komfort. Den lätta ridhjälmen för män och kvinnor imponerar med sin aerodynamiska profil och anatomiska passform. Hjälmens yttre skal är tillverkat av ett motståndskraftigt och väderbeständigt ABS-material som samtidigt är lätt och särskilt stötdämpande. Den steglösa slutjusteringen av storlek och huvudform är möjlig med hjälp av inställningshjulet i nackområdet. Den optimala fixeringen av BUSSE ridhjälmen uppnås genom 4-punktsremmarna, som på sidorna är täckta med ett lättstädat konstläder. Den andningsbara, svettavlägsnande och snabbtorkande innervaddningen kan tas bort för enkel rengöring och kan tvättas i maskin vid 30 °C. En överblick: Anatomisk passform med aerodynamisk profil Lättvikt Effektivt ventilationssystem med insektsskydd Ytterskalet är tillverkat av slitstarkt och väderbeständigt ABS-material. Andningsbar, svettavlägsnande och snabbtorkande innervadd Med 3D-nätfoder, avtagbart och separat maskintvättbart upp till 30 °C. Steglös slutjustering av storlek och huvudform med hjälp av ett justeringshjul i nackområdet. Optimal fixering genom 4-punktsband, täckt på sidorna med lätt att rengöra läderimitation Hakremmen är justerbar i längd med separat stoppning och praktisk plugglås. Diskreta, reflekterande ränder Passar även för hästsvansfrisyrer Överensstämmer med den europeiska förordningen CE VG1 01.040 2014-12 Färger: svart (svart) marinblått (silver) brun (silver) Storlekar (huvudets omkrets i cm): S: 48 -52 cm M: 52 - 56 cm L: 57 - 61 cm Leveransens omfattning: 1x BUSSE ridhjälm TOULOUSE

1 480,07 kr* 1 736,60 kr*
%
BUSSE COBARA ridhjälm marinblå M/L
Färg: navy | Storlek: M/L
BUSSE COBARA ridhjälm - hållbar ridhjälm med glitter COBARA ridhjälmen kombinerar en ädel, dynamisk design med optimalt skydd och komfort. Med COBARA ridhjälmen från märket BUSSE kommer du att göra ett strålande intryck varje gång. Ryttarkepsen kan justeras steglöst till din huvudomkrets och form med hjälp av inställningshjulet i nackområdet och uppfyller en hög säkerhetsstandard. Den optimala passformen för ridhjälmen uppnås genom 4-punktsbandet och det längdjusterbara hakbandet med separat stoppning. Höjdpunkten på COBARA-ridhjälmen är den centrala glitterremsan som ger BUSSE -ridhjälmen en lyxig touch. Ridmössan finns i två olika färger, vilket gör den här ridhjälmen till en modern partner på hopp- och dressyrarenan. BUSSE COBARA ridhjälm Vid en överblick: Omslag av högkvalitativt syntetiskt mockaläderExtravagant glittrande trimLätt och bekväm att bäraAnatomisk passform med aerodynamisk profilVentilation och ventilationssystemYtterskalet är tillverkat av slitstarkt och väderbeständigt ABS-material.Inre stoppning separat tvättbar i maskin upp till 30°CSteglös slutjustering av huvudets omkrets och form med hjälp av ett justeringshjul i nackområdet.Optimal fixering med 4-punktsband, med reglage för idealisk positionering av bandet och kontinuerlig anpassning till huvudets form.Remmarna är täckta på sidorna med lätt rengörbart konstläderHakremmen är justerbar i längd med separat stoppning och praktisk plugglås.Passar även för hästsvansfrisyrerÖverensstämmer med den europeiska förordningen CE VG1 01.040 2014-12 Färg: svartmarinblått Storlek: XXS/S: 51-55 cmS/M: 55-57 cmM/L: 57-59 cmL/XL: 59-61 cm Leveransens omfattning: 1x BUSSE COBARA ridhjälm

1 165,38 kr* 1 270,40 kr*