BUSSE Stövelväska RIO PLUS PRO grå i korthet:


Busse Boot Bag Rio Plus Pro - Handy Transport and Protection för din ridutrustning

Bussens ankarväska Rio Plus Pro är speciellt utformad för praktisk transport och skyddad förvaring av ridskor och ridhjälmar. Det tjänar till att transportera din ridutrustning säkert och bekvämt medan du skyddar den från damm, smuts och skador samtidigt.

De speciella egenskaperna och fördelarna med ankelväskan inkluderar en tvåvägs blixtlås på baksidan, vilket möjliggör enkel att sätta och ta bort båda stövlarna samtidigt och två ventilationsnitar som säkerställer bästa möjliga inre klimat. Dessutom har väskan två förstärkta, oberoende handtag som säkerställer att det finns en stilig villighet att greppa.

busse boot Bag Rio Plus Pro har ett stort blixtlopp för ridhjälmen, en medelstor kardborr utanför fickan för sporer, handskar, skokräm eller en skoborste och en liten ytterficka ,, där du kan stuvade nycklar eller pengar. Vidare är påsen utrustad med vadderade sidoväggar, ett förstärkt golv och PVC -stativfötter som erbjuder ytterligare skydd och stabilitet.

Väskan är gjord av robust och enkelt polyestermaterial, som är känt för sin hållbarhet och enkla rengöring. Det inre fodret består också av polyester.

Översikt:

  • Handig transport och skyddad förvaring av ridskor och ridhjälm
  • Tvåvägs blixtlås för enkel att sätta och ta bort stövlarna
  • Två ventilationsnitar för bästa möjliga inre klimat
  • Två förstärkta, oberoende handtag
  • Stor, medelstor och liten ytterficka för hjälm och tillbehör
  • Stabilt, enkelt polyestermaterial med polyesterlining inuti

Tekniska data:

  • Material: stabilt, enkelt polyestermaterial, polyesterlining inuti
  • Stängning: Tvåvägs blixtlås, kardborrfäste

leveransomfång:

1x bussar Boot Bag Rio Plus Pro

faq

Vilka specialegenskaper erbjuder bussarna Boot Bag Rio Plus Pro?
Bussarna Boot Bag Rio Plus PRO erbjuder en praktisk transport och skyddad förvaring av dina ridstövlar och ridhjälmar, med En tvåvägs blixtlås för enkel att sätta och ta bort stövlarna, två ventilationsnitar för bästa möjliga inre klimat, två förstärkta, självskaliga handtag och en stor, medelstor och liten ytterficka för hjälm och tillbehör.

för vem är bussarna Boot Bag Rio Plus Pro särskilt lämplig?
Bussarna Boot Bag Rio Plus är idealisk för åkare och hästälskare, vilket är en säker och bekväm transport och Lagringslösning för ditt behov ridande stövlar och ridhjälmar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.