BUSSE stövelväska RIO PRO grå i korthet:


Busse Boot Bag Rio Pro - Optimal skydd och komfort för dina ridskor

buss boot Bag Rio Pro är speciellt utformad för praktisk transport och skyddad lagring av dina ridskor. Det tjänar till att transportera dina ridskor säkert och bekvämt och samtidigt skyddas mot damm, smuts och skada.

De speciella egenskaperna och fördelarna med ankelväskan inkluderar en tvåvägs blixtlås på baksidan, vilket möjliggör enkel att sätta och ta bort båda stövlarna samtidigt, och två ventilationsnitar som säkerställer alltid lädervänligt inre klimat. Dessutom har väskan två förstärkta, oberoende handtag som säkerställer att det finns en stilig villighet att greppa.

bussar En startväska Rio Pro har en stor yttre ficka som erbjuder utrymme för sporer, handskar, skonpolis eller en skoborste och en mindre påse där du kan lagra nycklar eller pengar. Båda är försedda med ett kardborrfäste för att hålla innehållet säkert. Vidare är påsen utrustad med vadderade sidoväggar, ett förstärkt golv och PVC -stativfötter som erbjuder ytterligare skydd och stabilitet.

Väskan är tillverkad av stabilt, enkelt polyestermaterial och har dimensionerna (B/H): Ca 18,5 x 60 cm.

Översikt:

  • Handig transport och skyddad lagring av ridstövlar
  • Tvåvägs blixtlås för enkel att sätta och ta bort stövlarna
  • Två ventilationsnitar för ett lädervänligt inre klimat
  • Två förstärkta, oberoende handtag
  • Stor och liten ytterficka med kardborrfäste
  • Stabilt, enkelt polyestermaterial
  • Storlek (b/h): ca 18,5 x 60 cm

Tekniska data:

  • Material: stabilt, enkelt polyestermaterial
  • Dimensioner (B/H): Ca 18,5 x 60 cm
  • Stängning: Tvåvägs blixtlås, kardborrfäste
  • Ventilation: Två ventilationsnitar

leveransomfång:

1x bussar Boot Bag Rio Pro

faq

Vilka specialegenskaper erbjuder bussarna boot Bag Rio Pro?
Busse Boot Bag Rio Pro erbjuder en praktisk transport och skyddad förvaring av dina ridskor, med en tvåvägs blixtlås för Enkelt. Ta ut stövlarna, två ventilationsnitar för ett lädervänligt inre klimat, två förstärkta, oberoende handtag och en stor och liten yttre ficka med kardborrfäste.

för vem är bussarna Boot Bag Rio Pro särskilt lämplig?
Busse Boot Bag Rio Pro är idealisk för ryttare och hästälskare som behöver en säker och bekväm transport- och lagringslösning för dina ridstövlar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.