BUSSE Väska med rem RIO 36x28x25 grå/grå i korthet:


busse bandage väska rio - beställd lagring för bandage och mer

busse bandage pocket rio är designad för ren och ordnad lagring av bandage, gaiters och strängkappar. Det uppfyller funktionen att hålla din rislyssnare ordentligt och till hands och förhindrar att den går förlorad eller skadad.

Bandageväskan erbjuder ett antal speciella egenskaper och fördelar. Den har till exempel sex separerade fack som erbjuder utrymme för 12 bandage. Dessutom har hon ett lock som är fixerat av ett kardborrfäste för att säkerställa att dina föremål säkert hålls.

För enkel hantering har bussar Bandage Bag Rio ett praktiskt visuellt fönster på båda sidor. Dessutom har den två steg med en tornkudde så att den lätt kan bäras och transporteras.

Bandagefickan är tillverkad av stabilt, enkelt polyestermaterial. Detta säkerställer god hållbarhet och är lätt att rengöra.

Översikt:

  • För ren och ordnad lagring av bandage, gaiters och strängkapslar
  • 6 Separerade fack erbjuder utrymme för t.ex. 12 bandage
  • lock, som ska fixeras med kardborrfäste
  • På båda sidor med ett praktiskt visningsfönster
  • Två steg med en slitage
  • Tillverkad av stabilt, enkelt polyestermaterial

Tekniska data:

  • Material: stabilt, enkelt polyestermaterial
  • Dimensioner: 6 Separerade fack
  • Visa fönster: På båda sidor
  • Handtag: Två, med tornkudde

leveransomfång:

1x bussar Bandage Bag Rio

faq

Vilka specialegenskaper erbjuder Busse Bandage Bag Rio?
Busse Bandage Bag Rio erbjuder ren och ordnad lagring av bandage, giters och strängmössor. Den har sex separerade fack, ett lock som kan fixeras med kardborrfäste, ett visuellt fönster och är tillverkat av stabilt, enkelt polyestermaterial.

för vem är Busse Bandage Bag Rio särskilt lämplig?
Busse Bandage Bag Rio är särskilt lämplig för ryttare som vill hålla sina bandage, gaiters och strängkåpor rena och ordnade. /P>

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


BUSSE Bandage SHETTY navy
Färg: navy
Bandage SHETTYSärskilt mjuka och halkfria fleecebandage med kardborreknäppning på grund av den lätt uppruggade ytan. - maskintvättbar upp till 40°C- set med 4 st i en bärväska med dragkedja- längd x bredd: 140 x 5,5 cmFärger: vit, svart, marinblå, varmrosa

174,48 kr*
st.
BUSSE Bandage SHETTY svart
Färg: svart
Bandage SHETTYSärskilt mjuka och halkfria fleecebandage med kardborreknäppning på grund av den lätt uppruggade ytan. - maskintvättbar upp till 40°C- set med 4 st i en bärväska med dragkedja- längd x bredd: 140 x 5,5 cmFärger: vit, svart, marinblå, varmrosa

174,48 kr*
st.
BUSSE Bandage CLASSIC GLITTER 350x12 svart/brons
Färg: black/bronze | Storlek: 350x12
busse bandage klassisk glitter - mjuka, icke -slipbandage med glitter bussbandage Classic Glitter är särskilt mjuka fleece -bandage. Tack vare din något grov yta är du icke -slip och erbjuder din hästoptimal komfort och skydd. En speciell egenskap hos dessa bandage är kardborrfästet med ett glittrande lager. Detta säkerställer inte bara en säker plats, utan ger också bandagen ett attraktivt, glittrande utseende. En annan fördel med bussarna Bandages Classic Glitter är deras vård: de tvättar maskin -safe upp till 40 grader Celsius. Bandagen finns i en praktisk uppsättning av 4 som levereras i en bärväska med dragkedja. Detta gör dem enkla att lagra och transportera. Översikt: Mjuka, icke-halkfleecebandage kardborrfäste med glitter trim ned Tvättmaskin -Safe upp till 40 ° C 4-serien i en bärväska med blixtlås Tekniska data: Material: Fleece Tvättbar: tvättmaskin -Safe upp till 40 ° C Nummer: 4-set leveransomfång: 1x 4-set busse bandagen klassisk glitter i bär påsen faq Vilka är fördelarna med bussarna Bandagen Classic Glitter? Busse Bandagen Classic Glitter erbjuder många fördelar. De är gjorda av mjuka, icke -slipfleece och har ett kardborrfäste med en glittrande trim, vilket säkerställer en säker säte och ett attraktivt utseende. De är maskintvättbara upp till 40 ° C och finns i en praktisk uppsättning av 4, packade i en bärväska med dragkedja. för vem är bussarna Bandagen Classic Glitter särskilt lämpliga? Bussarna Bandages Classic Glitter är särskilt lämpliga för hästägare som värderar optimal komfort och skydd för sina hästar vill göra utan stil och sök efter en enkel och enkel -använd bandage -lösning.

231,63 kr*
BUSSE Bandage CLASSIC SATIN 250x10 vit/grå
Färg: white/gray | Storlek: 250x10
Busse Bandagen Classic Satin - Mjuka, icke -slipbandage med satinbeslag bussbandage Classic Satin är särskilt mjuka fleece -bandage. Din något grov yta gör att du inte glider och erbjuder din hästoptimal komfort och skydd. En speciell egenskap hos dessa bandage är kardborrfästet med en satinbestånd. Detta säkerställer inte bara en säker passform, utan ger också bandagen ett elegant utseende. En annan fördel med Busse Bandagen Classic Satin är deras vård: de är tvättbara maskiner upp till 40 grader Celsius. Bandagen levereras i en praktisk uppsättning av 4, som är packade i en bärare med blixtlås. Detta möjliggör enkel lagring och säker transport. Översikt: Mjuka, icke-halkfleecebandage kardborrfäste med satinbeslag Tvättmaskin -Safe upp till 40 ° C 4-serien i en bärväska med blixtlås Tekniska data: Material: Fleece Tvättbar: tvättmaskin -Safe upp till 40 ° C Nummer: 4-set leveransomfång: 1x 4-set busse bandagen classic satin i tragbeutel faq Vad kännetecknas Busse Bandagen Classic Satin särskilt? Bussbands klassiska satin kännetecknas av deras mjuka, halkiga fleecematerial och deras kardborrfäste med satin-trimmings. Denna kombination säkerställer optimal säte och ett elegant utseende. Dessutom är de maskinvättbara upp till 40 ° C och levereras i en praktisk uppsättning av 4 i bärväskan. för vem är bussarna Bandagen Classic Satin särskilt lämpliga? Bussens bandage klassiska satin är särskilt lämpliga för hästägare som värderar en kombination av komfort, skydd och elegans och sökning efter en Easy -Care Solution.

185,07 kr*