BUSSE Bandage CLASSIC GLITTER 350x12 svart/brons i korthet:


busse bandage klassisk glitter - mjuka, icke -slipbandage med glitter

bussbandage Classic Glitter är särskilt mjuka fleece -bandage. Tack vare din något grov yta är du icke -slip och erbjuder din hästoptimal komfort och skydd.

En speciell egenskap hos dessa bandage är kardborrfästet med ett glittrande lager. Detta säkerställer inte bara en säker plats, utan ger också bandagen ett attraktivt, glittrande utseende. En annan fördel med bussarna Bandages Classic Glitter är deras vård: de tvättar maskin -safe upp till 40 grader Celsius.

Bandagen finns i en praktisk uppsättning av 4 som levereras i en bärväska med dragkedja. Detta gör dem enkla att lagra och transportera.

Översikt:

  • Mjuka, icke-halkfleecebandage
  • kardborrfäste med glitter trim ned
  • Tvättmaskin -Safe upp till 40 ° C
  • 4-serien i en bärväska med blixtlås

Tekniska data:

  • Material: Fleece
  • Tvättbar: tvättmaskin -Safe upp till 40 ° C
  • Nummer: 4-set

leveransomfång:

1x 4-set busse bandagen klassisk glitter i bär påsen

faq

Vilka är fördelarna med bussarna Bandagen Classic Glitter?
Busse Bandagen Classic Glitter erbjuder många fördelar. De är gjorda av mjuka, icke -slipfleece och har ett kardborrfäste med en glittrande trim, vilket säkerställer en säker säte och ett attraktivt utseende. De är maskintvättbara upp till 40 ° C och finns i en praktisk uppsättning av 4, packade i en bärväska med dragkedja.

för vem är bussarna Bandagen Classic Glitter särskilt lämpliga?
Bussarna Bandages Classic Glitter är särskilt lämpliga för hästägare som värderar optimal komfort och skydd för sina hästar vill göra utan stil och sök efter en enkel och enkel -använd bandage -lösning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


BUSSE Väska med rem RIO 36x28x25 grå/grå
Färg: gray/gray | Storlek: 36x28x25
busse bandage väska rio - beställd lagring för bandage och mer busse bandage pocket rio är designad för ren och ordnad lagring av bandage, gaiters och strängkappar. Det uppfyller funktionen att hålla din rislyssnare ordentligt och till hands och förhindrar att den går förlorad eller skadad. Bandageväskan erbjuder ett antal speciella egenskaper och fördelar. Den har till exempel sex separerade fack som erbjuder utrymme för 12 bandage. Dessutom har hon ett lock som är fixerat av ett kardborrfäste för att säkerställa att dina föremål säkert hålls. För enkel hantering har bussar Bandage Bag Rio ett praktiskt visuellt fönster på båda sidor. Dessutom har den två steg med en tornkudde så att den lätt kan bäras och transporteras. Bandagefickan är tillverkad av stabilt, enkelt polyestermaterial. Detta säkerställer god hållbarhet och är lätt att rengöra. Översikt: För ren och ordnad lagring av bandage, gaiters och strängkapslar 6 Separerade fack erbjuder utrymme för t.ex. 12 bandage lock, som ska fixeras med kardborrfäste På båda sidor med ett praktiskt visningsfönster Två steg med en slitage Tillverkad av stabilt, enkelt polyestermaterial Tekniska data: Material: stabilt, enkelt polyestermaterial Dimensioner: 6 Separerade fack Visa fönster: På båda sidor Handtag: Två, med tornkudde leveransomfång: 1x bussar Bandage Bag Rio faq Vilka specialegenskaper erbjuder Busse Bandage Bag Rio? Busse Bandage Bag Rio erbjuder ren och ordnad lagring av bandage, giters och strängmössor. Den har sex separerade fack, ett lock som kan fixeras med kardborrfäste, ett visuellt fönster och är tillverkat av stabilt, enkelt polyestermaterial. för vem är Busse Bandage Bag Rio särskilt lämplig? Busse Bandage Bag Rio är särskilt lämplig för ryttare som vill hålla sina bandage, gaiters och strängkåpor rena och ordnade. /P>

308,86 kr*
BUSSE Bandageplattor CLASSIC GLITTER 45x45 svart silver
Färg: black silver | Storlek: 45x45
busse bandage dokument kardborrt glitter-funktionellt klädsel och elegant glittrande busse -bandage -dokument Klett Glitter är speciellt designade för bandagering, funktionella klädsdokument. Du har en 5 cm bred glitter trim på toppen som sätter en snygg accent. Tack vare det smala, longitudinella kammarklocket för funktionellt skummaterial erbjuder dessa dokument ett idealiskt säte och optimal anatomisk anpassning till hästens ben. De är formstabila och något elastiska, vilket garanterar optimal tryckfördelning av bandaget och erbjuder omfattande skydd mot att slå. Det övre materialet i busse bandage dokument klett glitter består av hållbara, andningsbara och snabbt torkande polyestertyg. Insidan är gjord av pälsvänlig Terry för bästa komfort och perfekta fukthantering. Kardborrfästaren gör det lättare att skapa. Dessutom är dokumenten tvättbara vid upp till 60 grader Celsius och levereras i par. Översikt: Funktionellt klädseldokument med glitterbeslag Optimal anatomisk anpassning och skydd mot slående Ober -material tillverkat av hållbart, andningsbart och snabbt torkande polyestervävnad Furvänlig Terry inuti kardborrfäste för enkel skapa Tvättbar upp till 60 ° C Levereras i par Tekniska data: Material: Funktionellt skummaterial, polyestertyg, Terry Tvättbar: tvättmaskin -Safe upp till 60 ° C Nummer: i par leveransomfång: 1x Par bussar Bandagedokument kardborrglitter faq Vilka är fördelarna med bussens bandage dokument kardborrglitter? Bussens bandage dokument kardborrglitter erbjuder många fördelar. De erbjuder funktionell klädsel och har en snygg glitter trim. De erbjuder optimal säte och anatomisk anpassning samt omfattande skydd mot slående. Med hållbara, andningsbara och snabbt torkande polyestervävnad som övre material och en pälsvänlig frote inuti, erbjuder de hög komfort och god fukthantering. De är också tvättbara upp till 60 ° C och levereras i par. för vem är bussarna bandage dokument kardborrglitter särskilt lämpliga? Bussens bandage dokument kardborrglitter är särskilt lämpliga för hästägare och sjuksköterskor som är lämpliga för optimalt skydd och komfort för deras Värde hästar och värdestil och enkel hantering.

Varianter från 406,76 kr*
430,07 kr*