BUSSE Hatt CLAIRE M (53-57) svart i korthet:


busse cap Claire - elegant och uppvärmning

Busse Mütze Claire är en snygg och samtidigt som värmer hatt som är perfekt för kalla dagar. Din fashionabla stickning på utsidan och bobblen gjord av syntetisk päls gör dig till ett idealiskt val för alla som värdesätter värme och stil.

Denna fashionabla hatt imponerar med sin yttre stickkonstruktion och bobblen gjord av syntetisk päls, som ger den en fashionabla touch. Inuti är den utrustad med en mjuk fleece i hela pannbandsområdet, vilket säkerställer ytterligare komfort och värme.

Busse Mütze Claire består av 100% polyakryl i det övre materialet och 100% polyester i fodret, vilket garanterar både komfort och hållbarhet. Materialen håller dig varm och säkerställer en bekväm att bära komfort.

Översikt:

  • STYLA OCH VAMNING HAT
  • Fashionabla rep utanför
  • Mjuk fleece inuti
  • Bobble från syntetisk päls
  • Ober -material tillverkat av 100% polyakryl
  • Foder gjord av 100% polyester

Tekniska data:

  • Ober Material: 100% polyakryl
  • Mat: 100% polyester

leveransomfång:

1x bussar Cap Claire

faq

Vilka specialegenskaper erbjuder Busse Mütze Claire?
Busse Mütze Claire är en snygg och värmande hatt med en fashionabel stickning utanför och en bobble gjord av syntetisk päls. Den har en mjuk fleece inuti och består av 100% polyakryl i det övre materialet och 100% polyester i fodret.

för vem är Busse Mütze Claire särskilt lämplig?
Busse Mütze Claire är idealisk för alla som värderar värme och stil på kalla dagar. Ditt fashionabla rep och bobble gjord av syntetisk päls gör dig till ett perfekt val för de kalla månaderna.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.