BUSSE Pannband LUCY S (49-53) svart i korthet:


busse pannband Lucy - Stylish and Warming

busse pannbandet Lucy är en snygg och samtidigt som värmer pannband som är idealisk för kalla dagar. Med sin fashionabla design och den trendiga twist -noden framtill är den perfekt för alla som vill hålla ett svalt huvud och se elegant ut.

Detta fashionabla pannband kännetecknas av dess tilltalande stickdesign och de trendiga vridnoderna framtill. Denna kombination ger den en fashionabel touch och säkerställer samtidigt ytterligare komfort och värme.

busse pannbandet Lucy består av 100% polyakryl och erbjuder därför både komfort och hållbarhet. Det håller sitt material varmt och säkerställer en bekväm bärande komfort.

Översikt:

  • Stylskt och uppvärmningsstickande pannband
  • framtill med trendig vridnod
  • Material tillverkat av 100% polyakryl

Tekniska data:

  • Material: 100% polyakryl

leveransomfång:

1x bussar pannband Lucy

faq

Vilka speciella egenskaper är busse pannbandet Lucy?
Busse -pannbandet Lucy är en snygg och värmande stickad stjälk med en trendig vridnod. Den består av 100% polyakryl och erbjuder komfort och hållbarhet.

för vem är bussarna pannband Lucy särskilt lämplig?
Bussarna pannband Lucy är idealisk för alla som letar efter ett modernt huvudskydd för kalla dagar. Hans snygga twist -nod och uppvärmningsfunktionen gör det till ett perfekt val för de kalla månaderna.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.