BUSSE ridtights EPIC FIT LACE 34 svart i korthet:


busse reit -epic fit spets - mycket elastisk, funktionell och stilfull

busse reit-epic fit spets är fashionabla ridlampor gjorda av mycket elastiskt funktionellt material, idealiskt för en sportig lekfull look. De är särskilt lämpliga för ryttare som uppskattar både komfort och stil i sin ridplats.

Utformningen av byxorna är snygg, med en liten, lekfull toppinsats och en sportsömguide längs låren. Den har en perfekt placerad och smart dold smarttelefonväska med blixtlås i skinkan, samt en blixtlås på framsidan för små delar.

busse reit-epic fit spets erbjuder en sportig kroppshap, en bred elastisk federation och en elastisk benänd. De är gjorda av ett mycket elastiskt funktionellt material som säkerställer maximal rörelsefrihet. Byxorna har ett glidande grepp av silikonprofil och består av 85% nylon och 15% elastan. Den är tvättbar på maskinen vid 30 ° C.

Översikt:

  • ridlampor gjorda av mycket elastiskt funktionellt material
  • Stylisk design med spetsanvändning
  • Smarttelefonväska och zip -fickan
  • Sporty Body Shape Cut
  • Icke-glidgrepp fullt lager gjord av silikonprofil
  • Material: 85% nylon, 15% Elasthan
  • Maskin tvättbar vid 30 ° C

Tekniska data:

  • Material: 85% nylon, 15% Elasthan
  • Tvättinstruktioner: Maskin tvättbar vid 30 ° C

leveransomfång:

1x bussar REIT-KEPTS EPIC FIT SOTE

faq

Vilka speciella egenskaper är bussarna som rinner ner episka passform?
Bussarna REIT-EPIC Fit Lace är fashionabla ridlampor gjorda av mycket elastiskt funktionellt material. Du har en lekfull toppinsats, en sportsömguide, en smarttelefonväska, en blixtlås och en sportig bodyhap -skär. Det består av ett mycket elastiskt funktionellt material och är tvättbart på maskinen vid 30 ° C.

för vem är bussarna REIT-Epic Fit Lace särskilt lämplig?
Busse Reit-Epic Fit Lace är det perfekta valet för ryttare som både komfort och stil uppskattar för deras ridning ombud. Dess mycket elastiska funktionella material erbjuder maximal rörelsefrihet och den lekfulla toppinsatsen ger en snygg touch, vilket gör det till ett idealiskt val för fashionabla ryttare.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.