BUSSE vinterhandskar ALLROUND-WINTER XS svart i korthet:


busse vinterhandskar alla -rund vinter -hårda kläder för ridning och stabilt arbete

busse vinterhandskar som är allround-vinter är extremt hårt bärande handskar, idealiska för både ridning och stabilt arbete. De erbjuder tillförlitlig prestanda och hållbarhet, oavsett villkor.

Den behagliga elastiska övre delen av handskarna säkerställer en bekväm passform och rörelsefrihet, medan den mjuka, värmande fleecelining håller händerna varma även på kalla dagar. Handskarna är utrustade med en vattentät, resistent nitril trim i hela handflatan och fingertopparna, vilket erbjuder bra grepp och ökar hållbarheten.

busse vinterhandskar som är allround vinter har en elastisk manschett för ytterligare komfort och bättre passform. Materialet består av 95% polyester och 5% elastan, medan fodret består av 100% polyester för att erbjuda uppvärmning komfort.

Översikt:

  • Enormt hållbara handskar för ridning och stabilt arbete
  • Trevligt elastiskt övre material
  • Mjuk, värmande fleecelining
  • Vattentät, resistent nitrilklippning för gott grepp
  • Elastisk manschett
  • Material: 95% polyester, 5% Elasthan
  • Foder: 100% polyester

Tekniska data:

  • Material: 95% polyester, 5% Elasthan
  • Foder: 100% polyester

leveransomfång:

1x bussar vinterhandskar allround vinter

faq

Vilka speciella egenskaper har bussarna att vinterhandskar alla rundvinter har?
Bussarna Vinterhandskar som är allround-vinter är extremt hårt bärande handskar för ridning och stabilt arbete. De har ett behagligt elastiskt övre material, ett mjukt, värmande fleecelining och en vattentät, resistent nitrilklippning med bra grepp i hela handflatan och på fingertopparna. De har också en elastisk manschett. Materialet består av 95% polyester och 5% elastan och fodret tillverkat av 100% polyester.

för vem är bussarna Vinterhandskar allround vinter särskilt lämpliga?
Bussarna Vinterhandskar är allround-vinter är idealiska för människor som både rider och stabilt arbete. Din hållbarhet och den värmande fleecelining gör dig till ett perfekt val för kalla dagar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.