BUSSE svettmatta 3D AIR FLEECE PREMIUM 115 navy i korthet:


Bussar Svett Tak 3D Air Fleece Premium - Omfattande lösning för snabb svettning och torkning

bussar Svett Tak 3D Air Fleece Premium är en omfattande lösning för att kräva hästägare som vill svettas och torka sina hästar snabbt och hästvänliga. Det mycket andningsbara, innovativa 3D Air® -torrmaterialet främjar indunstning och härleder snabbt fukt.

Detta hårda -kläder och mycket lättvårdsmaterial har en effektiv luftkudde som skyddar mot sval vind utan att skada värmen. Speciellt i det bakre området säkerställer en polyesterfleece trevlig värme och komfort för de känsliga ryggmusklerna - optimalt för transport, efter träning för svettning när den är kallare eller tillgänglig.

Svetttaket är idealiskt för svettning eller torkning efter tvätt tack vare 3D AIR® -torrmaterialet med ökad förångningsprestanda. Tack vare längden justerbar korsning av korset, som kan tas bort med hjälp av ett innovativt klättringssystem, är taket också idealiskt för transport och användning i lådan. Den har ett smidigt satinfoder i det känsliga bröstområdet för mer bärande komfort och en anatomisk passform med optimala liggande egenskaper tack vare en bakre agentsöm och en mjuk mankudde gjord av syntetisk päls.

Det eleganta taket är försett med en satin i krageområdet och ett modernt, silverlogotyp för ytterligare elegans.

Översikt:

  • Svetttak gjord av 3D Air® torrmaterial och polyesterfleece
  • Mycket funktionell fukttransport och andningsbar
  • Hårklädande, mycket lätt att ta hand om och extremt snabbtorkning
  • Slät satinling i bröstområdet

Tekniska data:

  • Material: 3D Air® torrt material (3D -gap från polyester), polyesterfleece i bakre området, satinlining i bröstområdet
  • Utrustning: T-stängning med täckning i bröstområdet, avtagbar korsning, elastiska bakkroppar med smutsskydd

leveransomfång:

1x bussar Svettfilt 3D Air Fleece Premium

faq

Vilka är fördelarna med bussarna Svett Tak 3D Air Fleece Premium?
Bussarna Svett Tak 3D Air Fleece Premium erbjuder många fördelar. Det är tillverkat av en speciell 3D -gap från polyester- och polyesterfleece, som möjliggör hög andningsaktivitet, hållbarhet och snabbtorkning. Den har också en anatomisk passform, en mjuk withers -kudde gjord av syntetisk päls och en elegant design med ett silverfärgat logotyp på satin.

för vem är bussarna Sweat Tak 3D Air Fleece Premium särskilt lämplig?
Bussarna Svett Tak 3D Air Fleece Premium är särskilt lämplig för krävande hästägare som har en snabb efter träning eller ansträngning och vill erbjuda ett effektivt sätt att svettas och torka.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.