BUSSE svettmatta 3D AIR PREMIUM 115 navy i korthet:


Bussar Svett Tak 3D Air Premium - Jämställd filt för snabb och torkning

bussar Svett Tak 3D Air Premium är ett perfekt tak som är utformat för särskilt snabb och hästvänlig svettning och torkning. 3D AIR® -torrmaterialet erbjuder en enorm ytförstoring för att påskynda indunstningen, medan avståndsgirterna bildar en luftkudde runt hästen för att skydda mot kylning utan att skada värmen.

Taket är idealiskt för svettning efter träning, ansträngning eller belastning eller för att torka efter tvätt. Det är särskilt praktiskt för hästar som har tät päls och/eller tenderar att svettas/överhettas eller för skjuvade hästar i varmt väder eller under övergångsperioden.

3D Air® Dry Material Svetttaket är ett 3D -gap från polyester. Det är mycket andningsbart, hårt kläder, mycket lätt att ta hand om och torka extremt snabbt. En slät satingring i bröstområdet och en snygg satin i krageområdet med modern, silverfärgad logoprint ger det vissa.

bussar Svettfilt 3D Air Premium har en anatomisk passform och optimala liggande egenskaper med en bakre agentsöm. Den har en mjuk Withers-kudde gjord av syntetisk päls, en elastisk bakre fixering med smutsskydd och en formad, elegant satin singel med en silverfärgad dekorativ sladd. T-stängningen med täckning i bröstområdet och satin, långjusterbar tvärceremoni med en T-stängning, som kan tas bort med ett praktiskt och innovativt klättringssystem, avrundar designen.

Översikt:

  • Svetttak gjord av 3D Air® torrmaterial (3D -gap från polyester)
  • Idealisk för svettning och torkning
  • andningsbar, hållbar och mycket lätt att ta hand om
  • Stylish satin i krageområdet med modern, silverfärgad logoprint

Tekniska data:

  • Material: 3D Air® torrmaterial (3D -gap från polyester), satinlining i bröstområdet
  • Utrustning: T-stängning med täckning, elastisk bakre fixering med smutsskydd, kardborrfäste på cross-catering

leveransomfång:

1x bussar Svettfilt 3D Air Premium

faq

Vilka är fördelarna med 3D Air Premium -bussarna?
3D Air Premium Sweat -taket erbjuder många fördelar. Det är tillverkat av en speciell 3D -gap från polyester, som möjliggör hög andningsaktivitet, hållbarhet och snabbtorkning. Den har också en elegant design med en modern, silverfärgad logoprint på satin i krageområdet.

för vem är bussarna svett tak 3D luftpremie särskilt lämplig?
Bussarna Svett tak 3D luftpremie är särskilt lämplig för hästägare som är lämpliga för sina hästar efter träning eller ansträngning Ett snabbt och effektivt alternativ vill svettas och torka.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.