BUSSE Svettmatta WAVE 115 navyblå/vit/röd i korthet:


bussar Svettfiltvåg - Funktionella tillbehör för din häst

bussar Svettfiltvåg är en praktisk och snygg följeslagare för din häst. Det hjälper till att torka hästen snabbt efter träning eller promenader och ser till att den känns bekväm.

Denna svettfilt kännetecknas av dess vackra sladd, färg -koordinerad på Supreme Supreme Pro, The Jersey Ear Hood, Bandages Grand Prix och The Halter och The Rope Supreme samordnas. Denna kombination gör det enkelt att sätta ihop en lämplig och tilltalande outfit för din häst.

Taket är tillverkat av 100% polyesterfleece, ett funktionellt material med idealiska fukttransportegenskaper. Det är snabbt och torkar och är därför särskilt praktiskt efter träningen. Dessutom är taket i bröstområdet dubbelålat för ännu mer komfort.

Den goda passningen av bussar svettfilt våg garanteras av en bakre agentsöm. En mjuk withers-kudde, en PVC-snap bröststängning och ett justerbart bakkvarter för att säkerställa en säker och bekväm passform.

Översikt:

  • Praktisk svettfilt
  • Pretty Cord, Color -Koordinerad till lämpliga tillbehör
  • Från 100% polyesterfleece
  • fukt -reglerande och snabbtorkning

Tekniska data:

  • Material: 100% polyesterfleece
  • Utrustning: PVC-snap bröststängning, justerbar bakkque-bälte, bakre agentsöm, mjuk man

leveransomfång:

1x bussar svett takvåg

faq

Vilka är fördelarna med vågens svettfilt?
Bussarna Svettfiltvåg erbjuder många fördelar. Den är tillverkad av 100% polyesterfleece som har idealiska fukttransportegenskaper och är snabbtorkning. Med den vackra sladden och designen som matchar lämpliga tillbehör är den också visuellt tilltalande.

för vem är bussarna svett filtvåg särskilt lämplig?
Svettfiltvågen är särskilt lämplig för hästägare som vill torka upp sin häst efter träning eller promenad snabbt och på samtidigt platsvärde på ett snyggt utseende.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.