Hoppa till huvudinnehåll

busse icke -bokstäver tak som går 100 - speciellt tak för stegarbete

bussguide Cover Walking 100 är en väderbeständig specialfilt som var speciellt utvecklad för stegarbete i guiden eller på löpbandet. Med sin lilla termiska isolering erbjuder det optimalt skydd och komfort under träningen.

Taket består av ett hållbart 600 Polyester ripstop yttre material, som är vindtät, vattentät och andningsbart. Dessutom säkerställer lätt värmeisolering med 100 g polyfill värmekomfort på svalare träningsdagar. Pälsvänlig satinlining är utformad så att den inte påverkar hästens rörelse.

Bussarna på de 100 bussarna är speciellt utan bakre agentsöm och skär långt bortom med en optimal tryckfördelning. Din axelfri design möjliggör optimal rörelsefrihet och undviker överhettning i axelområdet under stegträning. Axel-, bröst- och nackområden är helt gränsade till mjuk syntetisk päls för att undvika skurpunkter. En liten beställning av T-stängning, inbäddad i en mjuk klädslang, förhindrar tryck- och skurpunkter även under rörelse. Taket är utrustat med en längdjusterbar korsceremoni och en djup bakkropp.

Översikt:

  • Väderbeständig specialfilt för stegarbete
  • Hårt bärande 600 Polyester RipStop Material
  • Lätt uppvärmningsisolering: 100 g polyfill
  • päls -vänligt satinlining
  • Optimal design för rörelsefrihet och tryckfördelning

Tekniska data:

  • Material: 600 Polyester ripstop, 100 g polyfill
  • Utrustning: t Stängning, långvarig korsning, djupa bakkropp

leveransomfång:

1x bussar guide filt promenader 100

faq

Vilka är fördelarna med Walking 100?
Busse Leading Tak Walking 100 är ett väderbeständigt specialtak med lätt värmeisolering, idealisk för stegarbete i styrsystemet eller på löpbandet . Den består av en hållbar 600 polyester ripstop och har en pälsvänlig satinring för att inte försämra hästens rörelse.

för vem är bussarna till de vandrande 100 bussarna särskilt lämpliga?
Bussarna från de går 100 bussar är idealiska för hästägare som värderar optimalt skydd under stegarbetet i guiden system eller på löpbandet och placera komfort för din häst utan att begränsa rörelsefriheten.

Färg: blue
Data enligt tillverkare. Förbehåll för fel och ändringar.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Tillverkare

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.