BUSSE Ridmatta FLEECETRAINER III 125 navy i korthet:


busse som kör filtfleecrainer iii- komfort och skydd under inomhus- och utomhusträning

Bussarnas utgångsfleecrainer III är ett andningsbart tak som är speciellt utformat för träning på kalla dagar. Det säkerställer nödvändig komfort och skydd av din häst, både inomhus och utomhus.

tillverkad av 100% polyesterfleece , detta tak säkerställer idealisk fukttransport och är snabbtorkning. Detta material säkerställer också att din häst förblir varm och torr utan att bli överhettad.

Bussarna Riding Philt Fleecrainer III har en lateral ridning för ostörd hjälp och en sadelavsnitt för vägledningen under sadelbladet. Ett brett kardborrfäste för att öppna vid Withers, en djup bakkropp och båda reflektorremsorna på båda sidor säkerställer mer synlighet för ytterligare komfort och säkerhet. En ganska detalj är silverkabeln, som ger taket ett snyggt utseende.

Översikt:

  • andningsbart tak för i och utomhusträning
  • Från 100% polyesterfleece
  • Idealisk fukttransport, snabbtorkning
  • Sidkappskärning för ostörd hjälp
  • Bilaterala reflektorremsor för mer synlighet

Tekniska data:

  • Material: 100% polyesterfleece
  • Utrustning: Lateral ridskärning, sadelutskärning, bred kardborrfäste vid Withers, Deep Bindquarters, bilaterala reflektorremsor, silverkabel

leveransomfång:

1x bussar som kör filtfleecrainer iii

faq

Vilka är fördelarna med fleecrainer III?
Fleecrainer III-bussar är ett andningsbart, snabbtorkande tak gjord av 100% polyesterfleece, som är idealisk för i och utomhusutbildning på kalla dagar är. Det säkerställer värme och komfort utan att överhettas din häst och erbjuder funktioner som en sidoklippning och en sadelhalsring.

för vem är bussarna från Fleecrainer III särskilt lämpliga?
Bussarna utomhus tak fleecrainer III är idealisk för hästägare som vill erbjuda sin hästkomfort och skydd under träning på träning på Kalla dagar, både inomhus och utomhus.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.