BUSSE Lungmatta RAIN 50 125 svart i korthet:


busse lungande tak regn 50 - skydd i lung eller markarbete

bussar lungande takregn 50 är speciellt utvecklad för att skydda din häst i områdena i sadelpositionen, njurarna, croup och flanker från vind, regn och kyla när det är lungat eller gjort jordarbete . Det är säkert att fixa på det lungbältet, även för användning i högre gånger.

gjord av robust 600 Polyester ripstop , denna filt är vindtät, vattentät och andningsbar. Med en andningsaktivitet på 3000 g/m²/24 timmar och vattentät på 3000 mm, erbjuder det utmärkt skydd och komfort för din häst. Dessutom säkerställer den ljusa termiska isoleringen med 50 g polyfill ytterligare värme. Inuti är det övre materialet fodrat med en slät, pälsvänlig satinring som inte påverkar hästens rörelse.

Busse Lungierdecke Rain 50 är snabbt och enkelt att fästa vid ringarna på det lungande bältet med fem variabla kardborrband. Den optimala passningen säkerställs av en bakre agentsöm. Ett medvetet reducerat sidodjup möjliggör ostörd hjälp med piskstrejk, pisk eller kontaktgolv eller en obehindrad kurs i det dubbla lunghjälpmedel. En bakkontorsladd och ett färgkoordinerat basband kompletterar utrustningen.

Översikt:

  • Skydd i lung eller markarbete
  • Från robust 600 Polyester RipStop
  • Vindtät, vattentät, andningsbar
  • Enkel fästning till det lungbältet
  • Optimal passform med bakre agentsöm

Tekniska data:

  • Material: 600 Polyester ripstop, 50 g polyfill
  • Andningsaktivitet: 3000 g/m²/24H
  • Vattentätning: 3000 mm
  • Utrustning: Variabla kardborrklump, bakkropp, färgkoordinerad bombning

leveransomfång:

1x bussar lungande tak regn 50

faq

Vilka är fördelarna med busslungtak regn 50?
Busse Lungierdecke Rain 50 skyddar din häst från vind, regn och kyla under lungning eller jordarbete. Den är gjord av robust 600 polyester ripstop, vindtät, vattentät, andningsbar och erbjuder lätt värmeisolering.

för vem är bussarna lungande takregn 50 särskilt lämpliga?
Bussarna Lunging Takregn 50 är idealisk för hästägare som vill erbjuda sina hästar under lungning eller jordarbete utan deras För att begränsa rörelsefriheten.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.