Hoppa till huvudinnehåll

busse utomhus tak regndar 100-utökad utomhuskomfort med lätt värmeisolering

bussar utomhus tak regndar 100 erbjuder utökad utomhuskomfort tack vare sitt högklippta pass. Detta tak är optimalt för hästar med en platt, smal övre linje och erbjuder lätt värmeisolering, vilket gör det till ett idealiskt val för användning under övergångsperioden.

Det extremt hållbara och funktionella yttre materialet från 840 Polyester erbjuder maximal motstånd och hållbarhet. Den lilla termiska isoleringen uppnås med 100 g polyfill . Drysense-fodret, en särskilt pälsvänlig och snabbtorkande polyestervävnad, säkerställer en mjuk torr känsla även med hög luftfuktighet och förhindrar taket från att få ravin från insidan. Med en andningsförmåga på 3000 g/m²/24H och en vattentäthet på 5000 mm , erbjuder utomhustaket tillförlitligt skydd mot vind och väder.

Den väl genomtänkta passningen och utrustningen för regndar 100 säkerställer optimal komfort och enkel hantering. Den högskurna-passformen, med en extra lång snitt framåt, sträcker sig långt bortom mannen. V-Quick-Snap-bröststängningen med integrerade dubbel-off och utbytbara karabiners möjliggör enkel fästning och justering. Andra egenskaper är den längdjusterbara tvärceremonin, inställd med integrerad elastisk slinga och det integrerade, rymliga svansskyddet.

Översikt:

  • Utökad utomhuskomfort tack vare den högskurna-passformen
  • Lätt uppvärmningsisolering: 100 g polyfill
  • Extremt hållbart utomhusmaterial: 840 Polyester
  • Drysense-fodring för snabb torkning
  • Optimal klimatreglering med hög luftfuktighet

Tekniska data:

  • Material: Externt material: 840 Polyester, inre material: Drysense-Lining
  • Isolering: 100 g polyfill
  • Andningsaktivitet: 3000 g/m²/24H
  • Vattentätning: 5000 mm
  • Funktioner: V-Quick-Snap bröststängning, högklippt-plassport, längdjusterbar korsövervakning

leveransomfång:

1x bussar utomhus tak regndar 100

faq

Vilka är fördelarna med Rain-Dear Outdoor Cover-bussar 100?
Bussarna utomhus tak Raindar 100 är en högkvalitativ filt med lätt termisk isolering, som erbjuder utmärkt skydd med varje väder. Den är optimalt skräddarsydd mot hästar med en platt, smal övre linje och erbjuder utökad utomhuskomfort tack vare sin högskuren-passform.

för vem är bussarna utomhus tak regn-dear 100 särskilt lämplig?
bussarna utomhus tak regndar 100 är idealisk för hästägare som letar efter en robust, väderbeständig och Samtidigt bekväm filt, som är speciellt skräddarsydd för hästar med en platt, smal topplinje och kan användas året runt.

Färg: grey
Data enligt tillverkare. Förbehåll för fel och ändringar.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Tillverkare

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.