Hoppa till huvudinnehåll

busse utomhus tak regndar 00-utökad utomhuskomfort för hästar med en platt, smal topplinje

bussar utomhus tak regndar 00 är ett ultimat regntak utan isolering, som var speciellt utformad för användning under den varmare övergångsperioden. Det imponerar med sitt högskuren-passport, som är optimalt matchat med hästar med en platt, smal topplinje.

Den består av ett funktionellt yttre material: 840 Polyester , som har en hög motstånd och hållbarhet. Ett speciellt nätverksmellanlager säkerställer optimal klimatkontroll i händelse av ett varmt väder. Drysense-fodret, en särskilt pälsvänlig och snabbtorkande polyestervävnad, säkerställer en mjuk torr känsla även med hög luftfuktighet och förhindrar taket från att få ravin från insidan. Med en andningsaktivitet på 3000 g/m²/24H och en vattentäthet på 5000 mm är utomhustaket också vindtät. Dessutom främjar färgisblå solljusreflektionen och minskar solljussorptionen för att undvika överhettning under övergångsperioden.

Regndarens väl genomförda passform och utrustning 00 säkerställer optimal bärande komfort och enkel hantering. Den högskurna-passformen med ett extra långt hackat nackområde sträcker sig långt bortom mannen. V-Quick-Snap-bröststängningen med integrerade dubbel-off och utbytbara karabiners möjliggör enkel fästning och justering. Den längd -justerbara korsceremonin, inställd med integrerad elastisk slinga och den integrerade, rymliga svansen som täcker avrundningen av utrustningen.

Översikt:

  • Ultimat regnfilt utan isolering
  • Högskuren nack-passning för hästar med en platt, smal övre linje
  • Funktionellt yttre material: 840 Polyester
  • Drysense-fodring för snabb torkning
  • Optimal klimatreglering i det varma vädret med våthet

Tekniska data:

  • Material: Externt material: 840 Polyester, inre material: Drysense-Lining
  • Andningsaktivitet: 3000 g/m²/24H
  • Vattentätning: 5000 mm
  • Funktioner: V-Quick-Snap bröststängning, högklippt-plassport, längdjusterbar korsövervakning

leveransomfång:

1x bussar utomhus tak regndar 00

faq

Vad är fördelarna med regndar 00 00
buss utomhus tak regndar 00 är en ultimat regnfilt utan isolering, vilket erbjuder utmärkt skydd med varje väder. Tack vare sin högskurna-passform kan den användas idealisk för hästar med en platt, smal övre linje och erbjuder optimal klimatreglering under den varma övergångsperioden.

för vem är bussarna utomhus tak regndar 00 särskilt lämplig?
bussarna utomhus tak regndar 00 är idealisk för hästägare som letar efter en robust, väderbeständig och Samtidigt bekväm filt, som är speciellt skräddarsydd för hästar med en platt, smal topplinje och kan användas året runt.

Färg: blue
Data enligt tillverkare. Förbehåll för fel och ändringar.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Tillverkare

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.