Hoppa till huvudinnehåll

busse utomhus tak flexibel pro 50-optimal året runt utomhuskomfort för din häst

bussar utomhusfilt flexibel Pro 50 erbjuder optimal utomhuskomfort för din häst. Som ett regntak med mycket lätt isolering säkerställer det effektiv klimatreglering och förhindrar kondens med året runt. Det är flexibelt, individuellt och på ett situationellt sätt med sin kombinationsförmåga med olika foder och en nackdel. Det är det perfekta valet för hela taksäsongen.

Tack vare sitt mycket hårda och funktionella utomhusmaterial från 840 erbjuder det flexibla per 50 maximal motstånd och hållbarhet. En mycket lätt termisk isolering av 50 g polyfill bidrar till hästens termiska komfort. Drysense-fodret, en särskilt pälsvänlig och snabbtorkande polyestervävnad, säkerställer en mjuk torr känsla även med hög luftfuktighet och förhindrar taket från att få ravin från insidan. Med en andningsaktivitet på 3000 g/m²/24 timmar och en vattentäthet på 5000 mm, är utomhustaket också vindtät och väderbeständig.

Well Thought -out passning och utrustning för den flexibla Pro 50 säkerställer optimal komfort och enkel hantering. Komfortbröstdesignen erbjuder optimal axelfinish och tillräckligt med utrymme för Bowlenes. V-Quick-Snap-bröststängningen med integrerade dubbel-off och utbytbara karabiners möjliggör enkel fästning och justering. Taket är utrustat med ett integrerat klättringssystem för att fästa en nackdel och integrerade öglor för att fästa en foder. En Withers-kudde gjord av syntetiskt gummi med en hudvänlig tröja yta, långvarig korskemoni, elastiska bakkroppar med smutsskydd och en fodrad, generös svansskydd av utrustningen.

Översikt:

  • År -rund utomhusfilt för hästar
  • Flexibel kan användas genom kombinationsförmåga
  • Hårkläder utomhusmaterial: 840 nylon
  • Lätt uppvärmningsisolering: 50 g polyfill
  • Drysense-fodring för snabb torkning

Tekniska data:

  • Material: Externt material: 840 Nylon, inre material: Drysense-Lining
  • Isolering: 50 g polyfill
  • Andningsaktivitet: 3000 g/m²/24H
  • Vattentätning: 5000 mm
  • Funktioner: V-Quick-Snap bröststängning, integrerat klättringssystem, Withers Cushion, längdjusterbar korsövervakning, elastiska bakkroppar, fästanordning för benbälten

leveransomfång:

1x bussar utomhus filt flexibel pro 50

faq

Vilka är fördelarna med bussar utomhus tak flexibel pro 50?
bussarna utomhus täcker flexibel pro 50 erbjuder året runt utomhus komfort för din häst tack vare den lilla isoleringen och utmärkt klimatkontroll. Det kan flexibelt kombineras med olika foder och en nackdel och kan således justeras på ett situationellt sätt. Ditt hårt bärbara, andningsbara och vindtät material samt det pälsvänliga Drysense-fodring gör dig till ett idealiskt val för eventuella väderförhållanden.

för vem är bussarna utomhus tak flexibel pro 50 särskilt lämplig?
Busse Outdoor Cover Flexible Pro 50 är perfekt för hästägare som letar efter en robust, väderbeständig och vid Samtidigt bekvämt tak som kan anpassas flexibelt till olika förhållanden och kan användas året runt.

Färg: red
Data enligt tillverkare. Förbehåll för fel och ändringar.

0 från 0 omdömen

Genomsnittligt betyg på 0 av 5 stjärnor

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.


Tillverkare

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

    Choose accessories

    BUSSE Foder NOORVIK PRO II 200 115 svart
    BUSSE Foder NOORVIK PRO II 200 115 svart
    Tillverkarens färg: Svart | Storlek: 115
    busse liner Noorvik Pro II 200-optimalt tillägg till ditt hästtaksystem busse -fodret Noorvik Pro II 200 är ett undercover -tak för den individuella, flexibla och situationella expansionen av bussens utomhusfiltar. Det kan integreras i alla utomhusfiltar flexibel och flexibel pro, i alla utomhusfiltar aktiva och aktiva Pro såväl som i alla utomhusfiltar vindchill. Taket består av ett beprövat och testat yttre material på 420 polyestern och är andningsbart, mysigt ljus och gosigt. Med isolering med medelvärme på 200 g polyfill erbjuder det optimalt skydd under kalla förhållanden. Dessutom har hon en torrfodring, en särskilt pälsvänlig och snabbtorkande polyestervävnad. Detta säkerställer en mjuk torr känsla även med den väderrelaterade högfuktigheten. busse -fodret Noorvik Pro II 200 utvecklades speciellt utan Back Agent Seam för att säkerställa en optimal plats under täckningen och undvika skrämmande potential. Andra egenskaper är det syfte -optimerade sidodjupet, kammar täcke och den extra mjuka bombningen. Taket kan fästas på ovannämnda buss utomhusstak med fyra stabila blinkare. Taket har en platt t stängning i bröstområdet, som inte gäller lite under täckningen. Djupt fästa D-ringar inklusive en bakkropp säkerställer en optimal anslutning till bussens utomhusfiltar. När du använder som en foder under ett utomhustak kan klostret tas bort, och när du använder korstågen kan taket också användas som ett lätt stabilt tak. Översikt: Flexibelt genomgått tak för att utöka bussens utomhusstak Från 420 polyester, andningsbara och mysiga Mediumvärmeisolering av 200 g polyfillfyllning Drysense-lling för snabb torkning och trevlig känsla Tekniska data: Material: 420 Polyester, 200g polyfill, Drysense-Lining Utrustning: T-stängning i bröstområdet, djupa D-ringar, bakkropp, korsladd, 4 stabila klättringsskott leveransomfång: 1x bussling Noorvik Pro II 200 faq Vilka är fördelarna med linjen Noorvik Pro II 200? Fodret Noorvik Pro II 200 Busse erbjuder många fördelar. Den är gjord av 420 polyester, andningsbara och mycket bekväma. Deras genomsnittliga termiska isolering genom en 200 g polyfillfyllning och Drysense-fodret säkerställer skydd och välbefinnande av hästen. Dessutom kan underklädertaket vara flexibelt integrerade i olika bussar utomhusstak eller kan användas oberoende som ett lätt stabilt tak. för vem är busslinget Noorvik Pro II 200 särskilt lämplig? Busse Liner Noorvik Pro II 200 är särskilt lämplig för hästägare som vill anpassa sitt taksystem flexibelt till att ändra förändrade ändringar Väderförhållanden, utan att behöva kompromissa med hästens komfort och skydd.

    1 234,32 kr*
    BUSSE Foder NOORVIK PRO II 100 115 svart
    BUSSE Foder NOORVIK PRO II 100 115 svart
    Tillverkarens färg: Svart | Storlek: 115
    busse liner Noorvik Pro II 100-uttag för ditt hästtaksystem busse -fodret Noorvik Pro II 100 är ett flexibelt genomgått tak för den individuella och situationella expansionen av bussens utomhusfiltar. Det kan integreras i alla utomhusfiltar flexibel och flexibel pro, i alla utomhusfiltar aktiva och aktiva Pro såväl som i alla utomhusfiltar vindchill. gjord av 420 polyestern, detta fodertak är andningsbart, mysigt ljus och gosigt. Den genomsnittliga termiska isoleringen garanteras genom en 100 g polyfillfyllning. Drysense-fodret, en särskilt pälsvänlig och snabbtorkande polyestervävnad, säkerställer en mjuk torr känsla även med den väderrelaterade höga luftfuktigheten. busse -fodret Noorvik Pro II 100 är medvetet utformad utan Back Agent Seam, vilket säkerställer en optimal plats under täckningen utan skrämmande potential. Andra egenskaper är det ändamålsoptimerade sidodjupet, kammar täcke och extra mjuk bakningstejp. Taket kan fästas på ovannämnda buss utomhusstak med fyra stabila blinkare. Taket har en platt T -stängning i bröstområdet, som inte gäller lite under täckningen. Djupt fästa D-ringar inklusive en bakkropp säkerställer en optimal anslutning till bussens utomhusfiltar. När du använder en foder under en utomhusfilt kan klostret tas bort. Översikt: Flexibelt genomgått tak för att utöka bussens utomhusstak Från 420 polyester, andningsbara och mysiga Mediumvärmeisolering av 100 g polyfillfyllning Drysense-lling för snabb torkning och trevlig känsla Tekniska data: Material: 420 Polyester, 100g polyfill, Drysense-Lining Utrustning: T-stängning i bröstområdet, djupa D-ringar, bakkropp, korsladd, 4 stabila klättringsskott leveransomfång: 1x bussling Noorvik Pro II 100 faq Vilka är fördelarna med linjen Noorvik Pro II 100? Fodret Noorvik Pro II 100 Busse erbjuder många fördelar. Den är gjord av 420 polyester, andningsbara och mysiga. Den genomsnittliga termiska isoleringen genom en 100 g polyfillfyllning och Drysense-fodret säkerställer komfort och välbefinnande för hästen. Dessutom kan fodret taket vara flexibelt integrerat i olika bussar utomhusstak. för vem är busslinget Noorvik Pro II 100 särskilt lämplig? Busse -fodret Noorvik Pro II 100 är särskilt lämplig för hästägare som vill utöka utomhusfiltarna på din häst i situation och individuellt för att kunna reagera på olika väderförhållanden.

    1 121,08 kr*