BUSSE Ridmatta RAINTRAINER 100 125 svart i korthet:


Busse Raint Trainer 100 - Idealisk för utomhusträning på kalla dagar eller i regnet

bussar Raint Trainer 100 är ett något isolerat, vind- och vattentätt tak, som är idealisk för utomhusträning på kalla dagar eller när det regnar. Den består av robust 600 polyester ripstop yttre material, som kännetecknas av dess vattentäta, vindtäta och andningsbara egenskaper.

Fyllningen av 100 g polyfill säkerställer lätt värmeisolering. Den släta, pälsvänliga satinlingen säkerställer att hästens rörelse inte påverkas och samtidigt erbjuder en hög komfortnivå. Taket möjliggör ett ostört hjälpmedel genom sidosidskärningen. Sadelavsnittet är utformat för guiden nedanför sadelbladet.

Andra praktiska utrustningsfunktioner är det breda kardborrfästet för att öppna vid Withers, ett djupt bakkropp, det integrerade svansskyddet och den ömsesidiga reflektorremsorna för mer synlighet i mörkret.

Översikt:

  • Lätt isolerad, vind- och vattentät tak
  • Från robust 600 Polyester RipStop
  • Slät, pälsvänlig satinlining
  • SIDE RIDING CUT FÖR Otisturbed Aid
  • Bilaterala reflektorremsor för mer synlighet

Tekniska data:

  • Material: 600 Polyester ripstop
  • Egenskaper: vindtät, vattentät, andningsbar
  • Fyllning: 100 g polyfill
  • Funktioner: Sidkappklippning, sadelutskärning, bred kardborrfäste vid Withers, Deep Bindquarters, Integrated Tail Cover, båda reflektorremsorna

leveransomfång:

1x bussar Raint Trainer 100

faq

Vilka är fördelarna med RagTrainer -bussarna 100?
Bussarna Raint Trainer 100 erbjuder många fördelar. Det är vind och vattentätt och samtidigt andningsbar, vilket gör det idealiskt för utomhusträning på kalla eller regniga dagar. Deras ljusa isolering säkerställer värme, medan den släta satinlinjen ökar komforten. Med sidoklippning och sadelutskärningen möjliggör det ett ostört hjälpmedel.

för vem är bussarna rainttrainer 100 särskilt lämpliga?
Bussarna RaintTrainer 100 är särskilt lämplig för hästar som också tränar i kallt väder eller regn. Det erbjuder skydd och komfort och underlättar hjälpen genom sidoslutskärningen och sadelutskärningen. Reflektionsremsorna säkerställer också mer synlighet i mörkret.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.