BUSSE grimma COMFY-LACK Ponny brun i korthet:


buss Halfer Comfy -Lack - komfort och elegans för din häst

busse halfer comfy-lack är en dubbel eller delvis trippel belthalter, som var speciellt utvecklad för din häst komfort. Den har fast integrerade, mjuka och breda syntetiska pälskuddar i nack- och näsens bakre område samt på bakstyckena som säkerställer optimal bärande komfort.

Halteren kännetecknas av dess ädla applikationer från färg i krokodilhudoptik på toppen av bältesmaterialet, vilket ger det ett unikt och högkvalitativt utseende. Med sina spännen är grimman justerbar på båda sidor i storlek, vilket möjliggör en perfekt passform för varje häst.

busse Halfter Comfy-Lack har också en struphuvud med robust karabinerkrok och matt silverfärgade beslag, som understryker hållarens hög kvalitet och hållbarhet. Denna grimma är det perfekta valet för alla hästägare som värderar komfort och elegans.

Översikt:

  • två gånger eller delvis lagt Belthalter
  • Mjuk och bred syntetisk pälsplatta
  • Noble applikationer från färg i krokodilhudoptik
  • På båda sidor är storlek justerbar i nackomkretsen
  • larynx med robust karabinerkrok
  • Matt Silver -färgade beslag

Tekniska data:

  • Material: Bältesmaterial med syntetiska pälskuddar och färgapplikationer
  • Färg: Silver

leveransomfång:

1x bussar halter comfy-lack

faq

Vilka är fördelarna med Busse Halter Comfy-Lack?
Busse Halter Comfy-Lack erbjuder många fördelar. Det kännetecknas av dess mjuka och breda konstpälskuddar som erbjuder optimal komfort, och dess ädla färgapplikationer i krokodilhudutseende, som säkerställer ett unikt utseende. Med dess storlek justerbara spännen och den robusta larynxen är grimman också extremt funktionell och hållbar.

för vem är bussen Halfter Comfy-Lack särskilt lämplig?
Bussarna Halter Comfy-Lack är det perfekta valet för alla hästägare som värderar komfort och elegans. Med sina högkvalitativa material och sin eleganta design är denna grimma både funktionell och snygg.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.