BUSSE utslungningspiska LONG 180 svart i korthet:


Busse Lunge Whip Long - För effektiv och bekväm träning

busse lungiergeische lang är ett effektivt träningshjälpmedel som är tillverkat av hårdkläder polypropylennurr. Det kännetecknas av en genpe gummiutrustning som säkerställer ett säkert och bekvämt håll, även i intensiva träningssituationer.

En unik egenskap hos denna lungande pisk är den roterande ryggraden med ett utbytbart slag, som erbjuder hög flexibilitet med olika träningskrav. Denna funktion gör det möjligt för tränaren att använda olika slag efter behov och att optimalt anpassa pisken till träningens specifika behov.

busse Lungiergeisch Lang är idealisk för professionella tränare och ryttare som letar efter ett pålitligt och mångsidigt utbildningsstöd. Med sin robusta konstruktion och sin användarvänliga design möjliggör den effektiv och bekväm träning.

Översikt:

  • Robust lungpisk gjord av polypropylenspinn
  • Genisterad gummiutrustning för säkert håll
  • Roterande ryggrad med utbytbara slag

Tekniska data:

  • Material: polypropylenstift, gummi

leveransomfång:

1x bussar lungande pisk lang

faq

Vilka är fördelarna med Longiergeisch -bussarna långa?
Longiergeische Busse erbjuder ett antal fördelar. Den är tillverkad av hårt kläder polypropylen pinst och har en smal gummiutrustning för säkert håll. Din unika vridning av ryggkotor med utbytbara slag erbjuder flexibilitet och anpassningsförmåga för olika träningskrav.

för vem är Longiergeische Busse särskilt lämplig?
Longiergeische Busse är särskilt lämplig för professionella utbildare och ryttare som letar efter ett pålitligt och mångsidigt utbildningshjälpmedel. Din användarvänliga design och robust konstruktion gör dig till ett idealiskt val för effektiv och bekväm träning.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.