BUSSE SHINY HEARTS hoppande piska 65 antracit i korthet:


Bussar hoppade glänsande hjärtan - mousserande stil och funktionalitet i en

Bussarna hoppade glänsande hjärtan är en ovanlig hoppning med en stabil glasfiberkärna som säkerställer hållbarhet och konstant prestanda. Det är täckt med ett skimrande material och ett silverfärgat band som ger det ett slående, glänsande utseende.

Den icke -slip gummiutrustningen Denna hoppade man säkerställer säker hantering i alla situationer. Oavsett vädret eller förhållandena i ridarenan erbjuder bussarna av hoppande glänsande hjärtan alltid ett fast grepp och maximal kontroll.

Bussarna hoppade glänsande hjärtan imponerar inte bara med sitt glittrande utseende, utan också med dess praktiska egenskaper. Med hennes stängda, skimrande skvaller i hjärtform är det det perfekta tillbehöret för alla som vill uppgradera sin ridstil med en touch av glamour och glamour.

Översikt:

  • Fancy hoppade med glasfiberkärna
  • Skimrande material och silverfärgat band
  • Slip gummi rustning
  • Stängt, skimrande skvaller i hjärtform

Tekniska data:

  • Kärnmaterial: fiberglas
  • Greppmaterial: gummi
  • Övre material: skimrande material och silverband

leveransomfång:

1x bussar hoppade glänsande hjärtan

faq

Vilka är fördelarna med bussarna som hoppade glänsande hjärtan?
De glänsande hjärtan som hoppade upp bussarna kombinerade funktionalitet med design. Din fiberglasser säkerställer stabilitet och hållbarhet, medan det skimrande materialet och det silverfärgade bandet ger ett snyggt utseende. Den icke -Slip gummikvaliteten erbjuder säker hantering.

för vem är bussarna som hoppar glänsande hjärtan särskilt lämpliga?
Bussarna hoppade glänsande hjärtan är särskilt lämpliga för ryttare som uppskattar ett säkert grepp och kontroll under ridning utan att göra utan en snygg se. Hennes skimrande klapp i hjärtat gör henne till det perfekta tillbehöret för alla som älskar glans och glamour.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.