BUSSE Sadelgjord PRO SOFT-DR D 45 svart i korthet:


buss sadelbälte per mjuk -dr d - optimal komfort och skydd för din häst

busse sadelbältet pro soft-DR D är en höjdpunkt när det gäller funktionalitet och komfort. Bältet består av särskilt tjockt, syntetiskt gummi och en hudvänlig tröja yta. Det är mjukt och gosigt och erbjuder din häst det största möjliga skyddet mot skurar. Arbetade i kontaktytan utan sömmar, med en konstant nyloninsats, det är särskilt lätt att rengöra.

Den centralt placerade D-ringen möjliggör en snabb knäckning av hjälprör, medan funktionen för det osynliga bort av bältesribben säkerställer en ren total look.

En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med bussens sadelbälte per mjuk-DR D är de patenterade per spänne. Tillverkad av rostfritt stål med våren, låt tornet automatiskt glida in i nästa hål när du band. På detta sätt aktiverar du ett särskilt enkelt, ett handbälte, medan de långvariga roller utan att svetsa sömmen skyddar bältet Trusses.

Översikt:

  • Mjukt material för optimal komfort och skydd mot skurpunkter
  • D-ring för snabb knäckning av extra lunges
  • osynlig att sätta bort bältesribben
  • Per spänne för enkla, enhandad vikning

Tekniska data:

  • Material: Syntetiskt gummi, tröja yta, nyloninsats
  • Bredd: 11 cm

leveransomfång:

1x bussar sadelbälte per mjuk-DR D

faq

Vad gör Busse Saddle Gurt Pro Soft-Dr D så speciell?
Busse-sadeln Gurt Pro Soft-DR D erbjuder en hög komfort och skydd för hästen på grund av dess mjuka, syntetiska gummimaterial och dess sömlösa utförande. Per spänne möjliggör enkel, en handed vikning.

för vem är bussarna sadel strap pro soft-dr d särskilt lämplig?
Busse Saddle Gurt Pro Soft-DR D är särskilt lämplig för ryttare som letar efter en kombination av komfort för din häst och enkel hantering för dig själv.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.