BUSSE Sadelgjord OPTI-SUMMER-DR D 50 svart i korthet:


busse sadelbälte opti-sommar-dr-d-perfekt för varmt väder och kraftigt svettande hästar

busse sadel gurt opti-summer-dr d erbjuder en anatomisk form, med en bred kontaktyta i området för pectoral muskeln för att optimera tryckfördelningen och föryngringen i armbågsområdet för maximal rörelsefrihet. Detta hjälper till att undvika skurpunkter och säkerställer en bekväm säte i sadelbältet.

Kontaktytan på denna sadelrem är tillverkad av optidrymaterial, ett särskilt fuktgivande och snabbt torkande funktionellt material. Det optimala ventilationskonceptet erbjuder maximal andningsaktivitet och är därför idealisk för kraftigt svettande hästar och/eller varma jämntemperaturer.

Bussarnas sadelbälte Opti-Summer-DR D har också ett minnesskuminsats som är särskilt stabilt. Detta speciella skum anpassar sig till hästens anatomi och erbjuder idealisk lättnad för tryckpunkter, andningsaktivitet och hållbarhet. I obehindrat skick återgår materialet till sin ursprungliga form.

Översikt:

  • Anatomisk form för att optimera tryckfördelningen
  • Kontaktytan gjord av optidrymaterial
  • Minneskum för form stabil insert
  • D-ring för snabb knäckning av hjälpbanden

Tekniska data:

  • Material: Optidry Material, Memory Foam
  • Bredd: 12 - 16 cm

leveransomfång:

1x bussar sadel bälte opti-sommar-dr d

faq

Vad kan Busse Saddle Gurt Opti-Summer-Dr D?
Busse-sadeln Gurt Opti-Summer-Dr D erbjuder en anatomisk form, med ett brett kontaktområde i bröstmuskelns område. Det är tillverkat av optidry -material och en formad minnesskuminsats och särskilt lämplig för kraftigt svettande hästar och/eller varma myndtemperaturer.

för vem är bussarna sadel rem Opti-Summer-Dr D särskilt lämplig?
Busse-sadeln Gurt Opti-Summer-DR D är särskilt lämplig för ryttare som åker under varma förhållanden eller svettas sina hästar.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.