BUSSE Sadelgjord ART-FUR-CURVED-DR D 50 svart i korthet:


busse sadelbälte konst-furved-dr d-perfekt formad för bulbous hästar

busse sadelbältet konst-furved-dr d erbjuder en unik månform som designades speciellt för bulbous hästar eller hästar med en uttalad ribbåg och smalt bröst. Med dessa hästar glider konventionella sadelband ofta framåt. Den breda kontaktytan i bröstmuskelns område optimerar tryckfördelningen och föryngringen i armbågsområdet ger maximal rörelsefrihet för att undvika skurpunkter.

Kontaktytan på detta sadelbälte är tillverkad av mjuk fauxpäls, som anpassar sig perfekt till hästens kropp. Det är särskilt hudvänligt, vilket gör det idealiskt för känsliga hästar. Det är också lätt att ta hand om och snabbt torka.

bussar sadel bälte konstfurved-dr d har också ett minnesskuminsats som är särskilt stabilt. Detta speciella skum anpassar sig till hästens anatomi och erbjuder idealisk lättnad för tryckpunkter, andningsaktivitet och hållbarhet. I obehindrat skick återgår materialet till sin ursprungliga form.

Översikt:

  • Månform för bulbous hästar eller hästar med en uttalad revbenbåge och smalt bröst
  • Kontaktytan gjord av mjuk syntetisk päls
  • Minneskum för form stabil insert
  • D-ring för snabb knäckning av hjälpbanden

Tekniska data:

  • Material: syntetisk päls, minnesskum
  • Bredd: 14 - 18 cm

leveransomfång:

1x bussar sadel strap art-furved-dr d

faq

Vad kan bussens sadel strap Art-Fur-Curved-DR D?
Busse-sadeln Gurt Art-Furved-DR D erbjuder en unik månform som designades speciellt för bulbous hästar eller hästar med en uttalad revbenbåge och smalt bröst. Den är också gjord av mjuk syntetisk päls och tillverkad med en formad minnesskuminsats.

för vem är bussarna sadelband konstfurved-dr d särskilt lämplig?
Busse-sadeln Gurt Art-Furved-DR D är särskilt lämplig för ryttare vars hästar har en bulbous form eller en uttalad revbenbåge och smalt bröst.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.