BUSSE Sadelgjord ART-FUR-DR D 50 svart i korthet:


busse sadelbälte konst-p-fur-dr d-anatomiskt formad för optimal komfort och prestanda

busse sadelbälte konst-p-fur-dr d erbjuder en anatomisk form, med en bred kontaktyta i området för pectoral muskeln för att optimera tryckfördelningen och föryngringen i armbågsområdet för att säkerställa maximal rörelsefrihet. Detta hjälper till att undvika skurpunkter och säkerställer en bekväm säte i sadelbältet.

Kontaktytan på detta sadelbälte är tillverkad av mjuk fauxpäls, som anpassar sig perfekt till hästens kropp. Det är särskilt hudvänligt, vilket gör det idealiskt för känsliga hästar. Materialet är lätt att ta hand om och snabbt torka.

busse sadel gurt art-pur-dr d har också minnesskum, ett särskilt format insats av speciellt skum som anpassar sig till hästens anatomi. Detta erbjuder idealisk lättnad för tryckpunkter, andningsaktivitet och hållbarhet. Den är också utrustad med en central D-ring som möjliggör snabb knäckning av hjälpbanden.

Översikt:

  • Anatomisk form för att optimera tryckfördelningen
  • Kontaktytan gjord av mjuk syntetisk päls
  • Minneskum för form stabil insert
  • Middle D-ring för snabb knäckning av hjälpband

Tekniska data:

  • Material: syntetisk päls, minnesskum
  • Bredd: 14 - 18 cm

leveransomfång:

1x bussar sadel bälte konst-p-r-dr d

faq

Vad kan busssadelbältet konst-fur-dr d?
Busse-sadeln Gurt Art-Fur-DR D erbjuder en anatomisk form, med en bred kontaktyta i bröstmuskelns område. Den är gjord av mjuk syntetisk päls och ett form -stabilt minnesskum.

för vem är bussarna sadelband konstfur-dr d särskilt lämplig?
Busse Sadel Gurt Art-Fur-DR D är särskilt lämplig för ryttare med känsliga hästar som letar efter optimal tryckfördelning och en hög komfortnivå för din häst.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.