BUSSE Sadelgjord FANO-CURVED-DR D 55 svart i korthet:


Busse Saddle Belt Fano-Curved-DR: Högkvalitativt utförande för optimal komfort

busse-sadelbandet Fano-Curved-DR D är utformad för att säkerställa optimal komfort och säkerhet vid ridning. Det uppfyller den avgörande funktionen att optimera tryckfördelningen och förhindra skurar. Detta gör honom särskilt idealisk för bulbous hästar eller hästar med en uttalad revbenbåge och smalt bröst, där konventionella semitrailers glider framåt.

Sadelbältet kännetecknas av en bred kontaktyta i bröstmuskelns område och en föryngring i armbågsområdet, som ger maximal rörelsefrihet. Tillverkad av läder med hög kvalitet , sadelbältet är naturligt andningsbart, väl tolererat och särskilt hållbart, vilket gör det till ett perfekt val för ryttare som värderar kvalitet och hållbarhet.

Enligt förordningen om textilmärkning består Busse Saddle Gurt Fano-Curved-DR D av riktigt läder. Kompletterad med en mjuk vadderad insats erbjuder den hög komfort och god formstabilitet, vilket leder till en behaglig tyst bältesläge. Dessutom har sadelbältet en central D-ring som möjliggör snabb knäckning av hjälpplunder.

Översikt:

  • Optimerar tryckfördelningen
  • Läder av hög kvalitet för andningsförmåga och hållbarhet
  • Mjuk vadderad insats för hög komfort
  • D-ring för snabba spännen med hjälpband

Tekniska data:

Material: Real Leather

bredd: 9,5 - 14 cm

leveransomfång:

1x bussar sadel bälte fano-curved-dr d

faq

Hur bryr jag mig om busssadeln Gurt Fano-Curved-Dr D?

Sadelbältet är tillverkat av riktigt läder och bör därför behandlas med speciella lädervårdsprodukter för att upprätthålla sin hållbarhet och kvalitet.

Vad gör Busse Sadel Strap Fano-Curved-DR D särskilt lämplig för bukhästar?

Den speciella månformen på sadelremmen optimerar tryckfördelningen och förhindrar bältet exakt, vilket gör det särskilt lämpligt för bulbous hästar och hästar med en uttalad revbenbåge och smalt bröst.

Tillverkare "BUSSE"

BUSSE Ridsport onlinebutik

BUSSE är känt för högkvalitativa och funktionella hästprodukter för erfarna Ryttare. Oavsett om det handlar om Busse ridstövlar, sadlar, hästtäcken eller Wildhorn Western-sadelkuddar samt knutna halster hittar du ett stort urval av BUSSE ridartiklar i vår Hästbutik. Bläddra igenom våra kategorier och upptäck BUSSE:s exklusiva Ridsportsortiment.

Letar du efter rätt hästfoder? I vår hästfoderbutik hittar du högkvalitativt hästfoder från regionen som T.Ex. Siglhorse och Leimüller samt ekologiskt hästfoder från Göweil.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.